Nyhedsbrev uge 24 2024

Ja, ja, nogle gange går bølgerne højt i Vendsyssel, og det, der egentlig var tænkt, som et spændende startsted, blev forhindret af højvande i Uggerby. Derfor blev der lidt længere til start, men løberne var til gengæld godt varmet op inden start på nogle lækre baner på en blandet vejrmæssig sommerformiddag. De godt 30 løbere tog dog alle udfordringer i stiv arm😀
Snart er det sommerferie, og her er der løb på løb, både indlands og udenlands. indlands er der Vikingedysten (5-7/7), så Vestjysk 2/3-dages (10-12/7) og så er der Læsø 3-dages 30/7-1/8. Udenlands er der Sørlandsgaloppen (her har klubben 6-8 løbere med), der er O-ringen i Småland i Sverige (her er der indtil videre 4 løbere med), og massevis af andre. For klubbens +35 løbere er der ligeledes World Masters Orienteering Championships (VM for seniorer) i Turku i Finland 2-9/8, så der er masser at vælge mellem.

Læs mere: Nyhedsbrev uge 24 2024

• Oprettet den .