Nyhedsbrev uge 16

Så nærmer vi os tilmeldingen til Divisionsmatch 28/4 ved Skanderborg, hvor vi skal have så mange med til vores 2. divisions comeback, tilmeldingen udløber om en uge 21/4. Der som sædvnalig baner til alle, så man skal ikke holde sig tilbage.
I tirsdags startede vi et nyt fuldt familieprogram op, med begynder,- INTRO- og minitræning for de mindste. Der var tre nye mini-løbere (og der kommer yderligere par yngre søskende) og en enkelt begynderforælder, som imponerende nok havde trodset den silende regn og kom til træningen i Tornby. Der plads til flere, så kender i nogen, der vil med, så er de som altid velkomne, men herfra vil der være træning med lege og skovtilvænning til de yngste og begynderintroduktion for de lidt ældre (herunder også forældre)😀
_________________________________________________________________
Læs mere

Sørlandsgaloppen 2024

OK Vendelboerne vil gerne kvittere Porsgrunn OL for deres flittige deltagelse i Nordjysk 2-Dages. Det kan vi gøre ved at deltage i deres 4 dages orienteringsløb i dejlige terræner ved Bø, hvor der alle dage er stævneplads ved Telemark Sommerland. Klubben yder et tilskud på 1.000 DKK til medlemmer, som deltager i Sørlandsgaloppen.

 

Læs mere her

https://twonby.dk/slg%202024.pdf