Nyhedsbrev uge 49 2023

Kong Vinter regerer i Vendsyssel, og derfor var dagens juleløb i Tornby Klitplantage indhyllet i sne, og dermed sne en ekstra udfordring i ellers altid udfordrende Tornby. Efter løbet kunne man traditionen tro, nyde en kop varme og en bolle, mens klubmesterne blev hyldet. Stort tillykke til jer alle 4.
 
Tilbage i år er der yderligere et traditionsløb tilbage - nytårsløbet i Tversted, og gad vide om der ikke kunne komme et romjuleløb også.
 
Som tidligere skrevet så er forberedelserne til NJ2D også godt i gang, og mangler man en hjælper tjans så hører stævnelederne gerne fra dig. I forbindelse med Nordjysk 2 Dages sponsorerer OK Vendelboerne en blå skaljakke med logo til alle, der hjælper til. 
Skulle du være forhindret i at hjælpe til næste NJ2D, men ellers er aktiv hjælper til vores åbne løb eller klubløb, er der også en jakke til dig. Det er muligt at prøve jakken de næste 14 dage i vores klublokale i kælderen på Højene Skole. Der er dame og herre-modeller, men  det står jer frit for hvilken jakke i vælger. Findes i størrelserne fra small til 2Xl. Sammen med jakkerne ligger der en liste, som man skriver sit navn og ønskede størrelse på. 
 
Klubben inviterer til klubdag, se vedhæftede invitation. Fristen for tilmelding er den 2. Januar til overnatning.
 
Man kan også tilmelde sig mødet alene og eller  middagen. Generalforsamlingen er der naturligvis tilmelding til. Skulle man ønske kun at deltage i generalforsamlingen, kan man blot møde op kl 17.00. Indkaldelse kommer senere
 
Priser for ikke medlemmer er 
 
853 for hele pakken
90 for mødet med kaffe
160 for frokost
171 for middag.
Læs mere

Mindeord

fuglsang

Der var med stor sorg, da vi forrige onsdag modtog meddelelsen, om at vores kære klubkammerat Erik Fuglsang-Damgaard er gået bort.

Fuglsang vil blive husket for hans store indsats for klubben, hvor han i en årrække var en bærende kraft i bestyrelsen, i kortudvalget, og ikke mindst for hans altid opmuntrende, anerkendende og støttende væsen.

Fuglsang var rektor på Hjørring Gymnasium fra 1971 til 1992, hvor han bl.a. lagde meget vægt på, at friluftsliv og samarbejde skulle være væsentlige elementer af skolegangen. Det faldt helt naturligt for Fuglsang at melde sig ind i orienteringsklubben; et medlemskab, som han, klubben og klubbens medlemmer alle årene har fundet fælles glæde ved.

Han var i mange år medlem af bestyrelsen, hvor han bl.a. varetog opgaven som kortudvalgsformand. Her koordinerede han korttegningsprojekter mellem klubbens korttegnere, og han var selv en af de mest aktive korttegnere. Fuglsang har – udstyret med tegneplade, tegneplast, farveblyanter – gennemtravet alle skove i det nordlige Vendsyssel, fra Tornby i Vest til Ålbæk i Øst. Efter endt opmåling i skovene, rentegnede han kortene, så de var klar til trykning – og glade løbere kunne navigere efter de meget præcise kort. Han var en af pionererne inden for digitalisering af korttegning, hvor opmålingen i terrænet skete med hjælp af GPS, og rentegning af kortet skete på PC.

Fuglsang var glad for sne! Måske var det opvæksten i Grønland, der havde grundlagt denne glæde. Når der var sne i Vendsyssel, kunne man ofte møde Fuglsang på ski i Tornby Plantage. Ikke blot en rundtur i plantagen, næh Fuglsang havde skam taget turen fra Højene. Mindre end 50 km på langrendsskiene var ikke en rigtig skitur. Han tog i en årrække på skitur i Troms i Norge, hvor han kunne køre langt yngre kræfter fra klubben meget trætte. Det var lange dagsture, når Fuglsang var med.

Fuglsang var – også efter sin aktive periode i bestyrelsen – engageret i klubbens arbejde, og det lagde ham meget på sinde at støtte skiftende bestyrelsers arbejde. På de årlige generalforsamlinger var Fuglsang altid først med anerkendelse og opmuntring. Han ville af hjertet alle det bedste.

Vi vil med varme mindes de mange gode timer, vi har tilbragt sammen med ham – hans omsorg, hans vid, og ikke mindst hans smil, som kunne oplyse selv et sneklædt landskab.

Æret være Fuglsangs minde.

Erik Fuglsang er ikke mere.

Det er med sorg, at vi har fået meddelelse om, at vores mangeårige medlem Erik Fuglsang-Damgaard er ikke er hos os længere. Æret være Fuglsangs minde. Bisættelsen finder sted på lørdag den 18. november kl. 13.30 fra Hjørring Kirkegårds Kapel.

Referat fra bestyrelsesmøde 4 2023

Du kan læse referatet fra bestyrelsesmøde 4 2023 her

https://www.ok-vendelboerne.dk/jom4/index.php/intern/referaterlove

O-kalender 2024

 Så er næste års o-kalender klar

Læs mere