Nyhedsbrev uge 4 2023

En velbesøgt generalforsamling var det foreningsmæssige startskud på et spændende 2023. Der er masser af vejvalg som skal tages og mål klubben gerne vil nå - både sportslige og organisatoriske. Nogle af hovedpunkterne er:

1.  Klubben vil gerne rykke op i 2. division. O-løb er en individuel sport, men divisionsmatcherne er klubbens løb sammen, hvor alle kan bidrage. Det skal vi dyrke, for det giver også et godt socialt liv og sammenhold.
  2. Vi vil gerne skifte ud i tordenskjoldsoldater, eller rettere udvide gelederne med yngre kræfter
  3. Vil vil igen gerne være flere

Der var et rigtigt godt fremmøde og klublokalet var fyldt, og der var masser af godt input fra flere sider. Bestyrelsesmedlemmerne, der var på valg og modtog genvalg blev valgt, og desuden blev Rikke Petersen valgt ind, i stedet for Ellen Thomsen, som ikke modtog genvalg.

Read more: %s

Klubløb 29 januar i Uggerby Ø

Så er vi klar til det andet klubløb i 2023,. Postplaceringerne er tjekket og banerne er klar til trykning, så vi mangler kun din tilmelding.

Start/Mål Tolstrupvej N-ende. Afmærkning Tverstedvej (597) – Tolstrupvej. Du kan starte mellem 09.30 og 10.30

Vi tilbyder.
Bane 1 svær lang:       6,6 km – 19 poster

Bane 2 svær halvlang:5,2 km – 15 poster

Bane 3 svær kort:        3,3 km – 14 poster

Bane 4 mellemsvær:   4,0 km – 13 poster

Bane 5 let:                   2,7 km – 10 poster

Tilmeld dig senest 27 januar kl 12.00

Vi glæder os til at se dig.

Mvh. Hold 3

Bookning af værelser til påskeløb 2023

Se og book ledige værelser til påskeløbene

Påskeløb 2023