Skip to main content

Sct Hans Løb i Tversted Klitplantage den 20. juni 2024

Pointløb

Start kl. 18.00

Spisning kl 19.10, hvor alle er i mål.

Pointløb er lidt anderledes end almindeligt o-løb. I stedet for at posterne skal opsøges i en bestemt rækkefølge, kan du selv vælge, hvilke poster, du vil tage og i hvilken rækkefølge. Det er de færreste, der kan nå alle posterne, så planlæg din rute efter at få så mange point som muligt.

Nogle poster giver ti point, andre 150 point, Du kan godt regne med, at posterne med 150 point er meget svære, så måske det ikke er dem skul gå efter som de første.

Der er en time til rådighed. Efter målgang lægges dine point sammen. Hvis du har brugt mere en 60 minutter, trækkes der 10 point fra pr. påbegyndt minut.

Der er præmier til alle klasser.

Efter løbet er der spisning. Klubben sørger for maden, du sørger selv for tallerken, bestik, glas og drikkevarer.

Medlemmer og årskort-medlemmer betaler gratis, men øvrige betaler 20 kr for løbet og 40 kr for maden.

Tilmeldingsfrist den 18. juni kl. 16.00

  • Oprettet den .
  • Læst: 45

Nyhedsbrev uge 24 2024

Ja, ja, nogle gange går bølgerne højt i Vendsyssel, og det, der egentlig var tænkt, som et spændende startsted, blev forhindret af højvande i Uggerby. Derfor blev der lidt længere til start, men løberne var til gengæld godt varmet op inden start på nogle lækre baner på en blandet vejrmæssig sommerformiddag. De godt 30 løbere tog dog alle udfordringer i stiv arm😀
Snart er det sommerferie, og her er der løb på løb, både indlands og udenlands. indlands er der Vikingedysten (5-7/7), så Vestjysk 2/3-dages (10-12/7) og så er der Læsø 3-dages 30/7-1/8. Udenlands er der Sørlandsgaloppen (her har klubben 6-8 løbere med), der er O-ringen i Småland i Sverige (her er der indtil videre 4 løbere med), og massevis af andre. For klubbens +35 løbere er der ligeledes World Masters Orienteering Championships (VM for seniorer) i Turku i Finland 2-9/8, så der er masser at vælge mellem.

Læs mere: Nyhedsbrev uge 24 2024

  • Oprettet den .
  • Læst: 87

Sørlandsgaloppen 2024

OK Vendelboerne vil gerne kvittere Porsgrunn OL for deres flittige deltagelse i Nordjysk 2-Dages. Det kan vi gøre ved at deltage i deres 4 dages orienteringsløb i dejlige terræner ved Bø, hvor der alle dage er stævneplads ved Telemark Sommerland. Klubben yder et tilskud på 1.000 DKK til medlemmer, som deltager i Sørlandsgaloppen.

 

Læs mere her

https://twonby.dk/slg%202024.pdf

 

  • Oprettet den .
  • Læst: 1437