Skip to main content

 

       Popular Logo Instagram icon PNG
 Gruppe  Side  B&U   OKV

Nyhedsbrev uge 41

Klubtræning i flot efterårsvejr og i et nytområde, som vi hvis nogensinde, eller sjældent kommer i. Tak til hold 9 for et super udfordrende løb.
Så går vi ind i ugen med årets sidste divisionsmatch, på næste søndag, i Silkeborg Nordskov. Har du ikke fået dig tilmeldt endnu, så kan du faktisk nå det endnu, da tilmeldingen først lukker her til midnat. Der er som før skrevet baner til alle, og det er ikke så meget anderledes end at løbe klubtræningerne, andet end det er i en skov, der ikke er vores egen, og at vi tilbringer mere tid sammen med hygge og snak end til en almindelig træning. vi håber meget at kunne forsvare vores plads i 2. division, men lad os se om klubbens bredde ikke bliver vores styrke😀
Et andet løb, der ligger noget længere ude i tiden, er næste¨års Påskeløb, som løber af stablen fra 17.-19. April i Frederikshåb lige vest for Vejle. Hanne Bak-Mikkelsen har været ved at arrangere fælles overnatning på Jelling Camping, så se vedhæftede opslag fra Hanne. Det er en rigtig klubtur, hvor vi ud over at løbe, også hygger os med god mad.

Læs mere: Nyhedsbrev uge 41

  • Oprettet den .
  • Læst: 52