Nyhedsbrev uge 13

God herlig søndag aften,

som det var tilfældet i sidste uge vil den kommende uge også i høj grad være præget af restriktionerne som følge af Corona pandemien. Klubbens aktiviteter er fortsat suspenderet, og skal man ud at motionere er det jo alene i disse dage. Man må sige at weekendens vejr i høj grad har inviteret til selvtræning.

Bestyrelsen har i ugen holdt møde på telefon med næsten alle "tilstede" og referatet, som bl.a. også fortæller om rigets tilstand ovenpå et aflyst to-dages. Det er på vej på: Referater

Endelig er der hytter på Rømø, som udbydes til særdeles fordelagtig pris, og selvom der ikke er Påskeløb er Rømø jo stadig en perle - der er heller ikke andre løb man går glip af:-)

TILBUD  Hus på Rømø i Påsken.
Som før sagt har klubben rådighed over tre huse med seks sovepladser hver på Rømø i påsken fra d. 8/4 til d.11/4.
Vi vil gerne leje dem ud for 1500 kr. pr styk, du sparer 1350kr!!
Husene udlejes efter først til mølle princippet!

De bedste o-hilsner
Allan