Ugebrev uge 10

Godaften gæve Vendelboer & venner af klubben,

Hermed ugens nyhedbrev til at fortælle lidt om den kommende uge (og lidt mere frem) i klubben. En stille uge, som nok primært står på klargøring til NJ2D.

En lille start opfordring går på Nordjysk 2-dages som snart står for døren. Har man endnu ikke en opgave, så hører klubben gerne, hvis man har mulighed for at give en hånd med:-)

Vedhæftet er ligeledes indbydelsen til klubbens afslutningsfest efter Nordjysk 2-dages.

Selvom der er lidt tid til Påske, så husk årets Påskeløb på Rømø, hvortil klubben har pre-booket hytter, så vil du have en så giv Lene B. besked ASAP (se mere nedenfor.

Ugens træninger & løb i Nordjylland:

Uge 10
Dag Tid Hvad Hjemme Ude Åbne løb
Onsdag 18:00 AOK klubtræning   Rold Nørreskov
Torsdag 17:00 Gymnastik Muldbjerg skolen
Søndag

Andre klubbers træningsløb:

Onsdag 4/3 klokken 18:00 AOK klubtræning i Rold Nørreskov - se mere på: AOK hjemmeside

PÅSKELØB - sidste udkald for overnatning

Lige snart er det påske med orienteringsløb i tre dage på Rømø!

Klubben har reserveret tre huse type 3 fra onsdag d.8/4 til lørdag d. 11/4 i Feriecenter Rømø. Der er tre dobbeltværelser plus to ekstra pladser i hvert hus.

Tilmelding til overnatning er så småt i gang. Send en mail til mig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så kommer du med.

Tilmelding til selve o-løbet sker på o-service.

KLUBTØJ

I uge syv får vi suppleret vores lager af løbetøj og overtræksjakker, så vi kan blive fine til foråret!

Åbne løb & kurser med tilmelding via o-service - næste 14 dage:

Hvornår Kreds Arrangement Skov Aktivitet Deadline
07-mar Øst VinterSerien MTBO Lystrup Skov MTBO Vinterserie 02-mar
07-mar DOF Repræsentantskabsmøde Idrættens Hus, Br... Repræsentantskabsmøde 29-feb
07-mar Øst U1 superlørdag Halmstad U1 Superlørdag 04-mar
08-mar DOF U-ledertræf OK Pans klubhus S... Træf for ledere på U-kurser 01-mar
10-mar Syd Natcup Syd 2. afd Trelde Næs 2.afdeling 04-mar
12-mar Nord Natugle 2 Hårup Sande Natugle 06-mar
13-mar Nord Nordjysk 2-Dages 2020 Ålbæk Plantage Natprolog 28-feb
13-mar Nord Nordjysk 2-Dages 2020 Bunken Klitplantage Fortræning 28-feb
14-mar Nord Nordjysk 2-Dages 2020 Højengran Lang lørdag og mellem søndag. 28-feb
21-mar Nord DM Nat Siellenfeld Plant... DM Nat 06-mar

Løbstilmelder er Allan Reiche - har du spørgsmål til løb/klasser mv. send gerne en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Område med vedhæftede filer