Ugebrev uge 7

Til gæve Vendelboer & venner af klubben,

lidt forsinket, men nu er der endnu et nyhedbrev til at fortælle lidt om den kommende uge (og lidt mere frem) i klubben.

En lille start opfordring går på Nordjysk 2-dages som snart står for døren. Har man endnu ikke en opgave, så hører klubben gerne, hvis man har mulighed for at give en hånd med:-)

Ugens træninger & løb i Nordjylland:

Uge 7
Dag Tid Hvad Hjemme Ude Åbne løb
Mandag 17:00 B&U træning Tornby Klitplantage
Onsdag 18:00 AOK vintercup   Mølleparken
Torsdag 17:00 Gymnastik Muldbjerg skolen
Søndag

B&U træning

Mandag 10/2 kl. 17:00 Tornby Klitplantage

Denne uge er træningen flyttet fra tirsdag til mandag. Momentet er kurver og vi løber fra P-pladsen på Rævskærvej (midt på).

Andre klubbers træningsløb:

Onsdag 12/2 klokken 18:00 AOK Vintercup i Mølleparken - se mere på: AOK hjemmeside

PÅSKELØB

Lige snart er det påske med orienteringsløb i tre dage på Rømø!

Klubben har reserveret tre huse type 3 fra onsdag d.8/4 til lørdag d. 11/4 i Feriecenter Rømø. Der er tre dobbeltværelser plus to ekstra pladser i hvert hus.

Tilmelding til overnatning er så småt i gang. Send en mail til mig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så kommer du med.

Tilmelding til selve o-løbet sker på o-service.

KLUBTØJ

I uge syv får vi suppleret vores lager af løbetøj og overtræksjakker, så vi kan blive fine til foråret!

Åbne løb & kurser med tilmelding via o-service - næste 14 dage:

Hvornår Kreds Arrangement Skov Aktivitet Deadline
21-feb Syd U2 Kursus 21-23. feb Skørping/Rebild B... U2 Kursus SYD 16-feb
22-feb Syd U1 Kursus 22-23. februar Fanø U1 Kursus SYD 16-feb
22-feb Øst U2 Kursus Skåne U2 Kursus (14-16 år) 16-feb
22-feb Nord U1 kursus (11-13 år) Århus lørdag-søndag 16-feb
22-feb DOF Trænerkurser 1+2 HNIE, Vesterled 1... Trænerkursus 1+2, 1. weekend 15-feb

Løbstilmelder er Allan Reiche - har du spørgsmål til løb/klasser mv. send gerne en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.