Nyhedsbrev Uge 41   Klubløb Børglum Klosterskov søndag den 13. oktober.

Start: Mellem kl. 09.30 og 10.00

Afmærkning: I Glimsholt.(SØ for Linderum). Kør ad Klosterskovvej til startstedet i skoven.

Baner: Kommer på O-Track, og du kan vælge bane før du bestiller på http://klubloebbaner.ok-vendelboerne.dk

Bane 1: 7,5 km svær.

Bane 2: 4,6 km svær.

Bane 3: 3,1 km svær.

Bane 4: 4,2 km mellemsvær.

Bane 5: 2,6 km let.

Banelægger: Anna Marie Søborg, Egon Kjøller, Ole F. Thomsen og Claus Foged.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget, hvis du tilmelder dig senest torsdag 10. oktober, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Gymnastik:

To. 10. okt. kl. 17.00 -18.00 Bemærk denne gang: i Lundergårdhallen Nordens Alle.

To. 17. okt. ingen gymnastik pga. Skoleferie.

To. 24. okt. ingen gymnastik pga. Terminsprøver.

To. 31. okt. kl.17.00 -18.00 på Muldbjergskolen - Se vedhæftede

To. 07. nov. kl.17.00 -18.00 på Muldbjergskolen - Se vedhæftede.

Klubaften:

On. 30. okt. Kl. 19.30 Klubaften i Klublokalet. Tema Banelægning

Børne/voksentræning:

Tir. 08. okt. kl. 17.00 Mødested Tornby Klitplantage. Moment: Tempo tilpasning.

Tir. 22. okt. kl. 17.00 Mødested Spejderskoven. Moment: Bomteknik, mørke.

Sø. 20. oktober i Uggerby Øst.

To. 10. oktober Kl. 18.00 i Blokhus. Mødested på Ribergårdsvej. Arrangør Aalborg OK.

On. 9. oktober Natteravn 1 i Feldborg Plantage. Tilmelding på O-service senest 6. oktober

Sø. 13. oktober Løvfaldsløbet i Silkeborg Vesterskov. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service senest 6. oktober.

On. 23. oktober Natteravn 2 i Moselundgård Plantage ved Engesvang. Tilmelding på O-service senest 20.oktober.

Sø. 27. oktober Nordjysk Dag i Tversted. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service senest 18. oktober.

On. 30. oktober Natteravn 3 i Broddingbjerg. Tilmelding på O-service senest 25. oktober.

Lø. 02. november Efterårsstafet i Hobro Østerskov. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service senest 25. oktober.

On. 06. november Natteravn 4 i Nørlund Plantage. Tilmelding på O-service senest 3. november.

To. 07. november NightCamp i Marselisborg. Prolog Tilmelding på O-service senest 4. november

Sø. 10. november Nordjysk Klub-Dag i Tranum. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding via O-service senest 1. november.

To. 14. november NightCamp I Fløjstrup. 1. etape. Tilmelding på O-service senest 11. november

To. 21. november NightCamp. Anebjerg/Højvang. 2. etape. Tilmelding på O-service senest 18. november

To. 28. november NightCamp i Silkeborg Vesterskov. 3. etape Tilmelding på O-service senest.25. november

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært 😊