Nyhedsbrev Uge 40   Klubløb Tolne søndag den 6. oktober.

Start: Mellem kl. 09.30 og 10.00

Afmærkning: på vej 35 ved Tolne Kirkevej ca. 6 km øst for Sindal.

Mødested: Tolne Efterskole.

Baner: Kommer på O-Track, og du kan vælge bane før du bestiller på http://klubloebbaner.ok-vendelboerne.dk

Bane 1 6,6 km svær.

Bane 2 4,9 km svær.

Bane 3 3,8 km svær.

Bane 4 3,3 km mellemsvær.

Bane 5  2,1 km let.

Banelægger: Ole og Kirsten Blomseth, Poul Henning Pedersen, Ida Eller Skaarup, Gert Odgaard og Finn Mengel-Jørgensen..

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest torsdag 3. oktober, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Gymnastik:

To. 03. okt. kl. 17.00 -18.00  på Muldbjergskolen sal 2, -.

To. 10. okt. kl. 17.00 -18.00  på Muldbjergskolen sal 2, -

To. 17. okt. kl. 17.00 -18.00  ingen gymnastik pga. Skoleferie.

To. 24. okt.  ingen gymnastik pga. Terminsprøver.

To. 31. okt. . kl.17.00 -18.00  på Muldbjergskolen sal 2, -

Klubaften:

On. 30. okt. Kl. 19.30 Klubaften i Klublokalet. Tema Banelægning

Børne/voksentræning:

Tir. 01. okt. kl. 17.00 Mødested Lilleheden. Moment: Tempo tilpasning.

Tir. 08. okt. kl. 17.00 Mødested Tornby Klitplantage. Moment: Tempo tilpasning.

Sø. 13. oktober i Børglum Klosterskov.

To. 03. oktober Kl. 18.00 i Rebild Bakker. Mødested på Stendalvej. Arrangør Aalborg OK.

On. 2. oktober NJ-Nat 4 i Blokhus. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding på O-service senest 27. september. Tilmelding er overskredet.

On. 9. oktober Natteravn 1 i Feldborg Plantage. Tilmelding på O-service senest 6. oktober

Sø. 13. oktober Løvfaldsløbet i Silkeborg Vesterskov. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service senest 6. oktober.

On. 23. oktober Natteravn 2 i Moselundgård Plantage ved Engesvang. Tilmelding på O-service senest 20.oktober.

Sø. 27. oktober Nordjysk Dag i Tversted. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service senest 18. oktober.

On. 30. oktober Natteravn 3 i Broddingbjerg. Tilmelding på O-service senest 25. oktober.

Lø. 02. november Efterårsstafet i Hørby Plantage. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service senest 25. oktober.

On. 06. november Natteravn 4 i Nørlund Plantage. Tilmelding på O-service senest 3. november.

Sø. 10. november Nordjysk Klub-Dag i Tranum. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding via O-service senest 1. november.

Sø. 8. december Vinterlang 1 ??

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært 😊

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmeside