Nyhedsbrev Uge 39

Lidt forsinket pga. En fantastisk flot og fin Klubtur på Læsø !!

I denne uge ingen Klubløb, deltag i stedet i Børne/voksentræningen, et af Find Vej projekterne eller Naboklubbens træningsløb.

Gymnastik:

To. 03. okt. kl. 17.00 -18.00  på Muldbjergskolen sal 2, - Se vedhæftede.

To. 10. okt. kl. 17.00 -18.00  på Muldbjergskolen sal 2, - Se vedhæftede.

To. 17. okt. kl. 17.00 -18.00  ingen gymnastik pga. Skoleferie.

To. 24. okt.  ingen gymnastik pga. Terminsprøver.

To. 31. okt. . kl.17.00 -18.00  på Muldbjergskolen sal 2,

Klubaften:

On. 30. okt. Kl. 19.30 Klubaften i Klublokalet. Tema Banelægning

Børne/voksentræning:

Tir. 24. sept. kl. 17.00 Mødested Bøgsted Plantage. Moment konkurrencetilvænning

Tir. 01. okt. Kl. 17.00 Mødested Lilleheden. Moment: Tempo tilpasning.

Sø. 6. oktober i Tolne.

To. 19. september Kl. 18.00 i Lundby Bakker. Mødested på Lundby Kratvej. Arrangør Aalborg OK.

On. 25. september NJ.-Nat 3 i Søttrup. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding er overskredet.

Sø. 29. septemberOp/nedrykningsmatch i Rold Skov og Vælderskov. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding er overskredet.

On. 2. oktober NJ-Nat 4 i Blokhus. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding på O-service senest 27. september.

On. 9. oktober Natteravn 1 i Feldborg Plantage. Tilmelding på O-service senest 6. oktober

Sø. 13. oktober Løvfaldsløbet i Silkeborg Vesterskov. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service senest 6. oktober.

On. 23. oktober Natteravn 2 i Moselundgård Plantage ved Engesvang. Tilmelding på O-service senest 20.oktober.

Sø. 27. oktober Nordjysk Dag i Tversted. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service senest 18. oktober.

On. 30. oktober Natteravn 3 i Broddingbjerg. Tilmelding på O-service senest 25. oktober.

Lø. 02. november Efterårsstafet i Hørby Plantage. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service senest 25. oktober.

On. 06. november Natteravn 4 i Nørlund Plantage. Tilmelding på O-service senest 3. november.

Sø. 10. november Nordjysk Klub-Dag i Tranum. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding via O-service senest 1. november.

Sø. 8. december Vinterlang 1 ??

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært 😊