Nyhedsbrev Uge 38 Klubløb på Læsø lørdag den 21. september.

Sø. 29. september. Skal vi løbe Op/nedrykningsmatch i Rold Skov og Vælderskov, her er det meget ønskeligt, at du kan være med så tilmeld dig allerede nu, men senest  via O-service 20. september.

Klubløb på Læsø lørdag den 21. september.

Start: Klubløbet starter mellem kl. 1000 – 1030. Kommer I med færgen lørdag morgen ankommer I til Vesterø kl. 920, så der er god tid til at nå op til starten. Mødested er ”Skovhytten” ved Storedalsvejen i Læsø Klitplantage (fra Vesterø køres af Plantagevej mod øst, hvor I møder Storedalsvejen. Her svinges til venstre (mod nord). Lidt oppe af Storedalsvejen møder I p-pladsen på venstre hånd. Herfra er der guidning til ”Skovhytten”.

Baner: Baner er på O-Track desværre i meget dårlig opløsning

Bane 1 7,6 km svær.

Bane 2 5,6 km svær.

Bane 3 3,9 km svær.

Bane 4 4,9 km mellemsvær.

Bane 5 3,9 km let.

Banelægger: Finn Hørup, Lisbet Nielsen, Ulla Steffensen og Hans Ole Steffensen.

Tilmelding: ER nødvendighvis du tilmelder dig senest tirsdag 17. september, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Gymnastik:

To. 03. okt. kl. 17.00 -18.00  på Muldbjergskolen sønder sal.

To. 10. okt. kl. 17.00 -18.00  på Muldbjergskolen sønder sal.

To. 17. okt. kl. 17.00 -18.00  ingen gymnastik pga. Skoleferie.

To. 24. okt.  ingen gymnastik pga. Terminsprøver.

To. 31. okt. . kl.17.00 -18.00  på Muldbjergskolen sønder sal.

Klubaften:

On. 30. okt. Kl. 19.30 Klubaften i Klublokalet. Tema Banelægning

Børne/voksentræning:

Tir. 17. september kl. 17.00. Mødested i Tversted Plantage. Moment Bom teknik.

Tir. 24. september kl. 17.00. Mødested: Bøgsted Plantage. Moment konkurrencetilvænning

Sø. 6. oktober i Tolne.

To. 19. september Kl. 18.00 i Kollerup. Mødested på Kollerup Klitvej. Arrangør Aalborg OK.

On. 18. september NJ.-Nat 2 i Søheden. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding er overskredet, men der er åbne baner.

On. 25. september NJ.-Nat 3 i Søttrup. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding på O-service senest 20. september.

Sø. 29. septemberOp/nedrykningsmatch i Rold Skov og Vælderskov. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-service senest 20. september.

On. 2. oktober NJ-Nat 4 i Blokhus. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding på O-service senest 27. september.

Sø. 13. oktober Fod-O i Silkeborg Vesterskov. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service senest den 6. oktober.

Sø. 27. oktober Nordjysk Dag i Tversted. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service senest den 18. oktober.

Lø. 02. november Efterårsstafet i Hørby Plantage. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service senest 25. oktober.

Sø. 10. november Nordjysk Klub-Dag i Tranum. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding via O-service senest 1. november.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært 😊