Nyhedsbrev Uge 37  Klubløb Højengran  søndag den 15. september.

Sø. 29. september. Skal vi løbe Op/nedrykningsmatch i Rold Skov og Vælderskov, her er det meget ønskeligt, at du kan være med så tilmeld dig allerede nu, men senest  via O-service 20. september.

Klubløb Højengran  søndag den 15. september.

Start: Mellem kl. 09.30 og 10.00

MødestedStartstedet er den lille P-plads på vestsiden af hovedvejen (vej 40) i skovens nordlige udkant.

P-pladsen har kun plads til få biler. Hold hellere i nordenden af den store rasteplads på østsiden af vejen (indkørsel både i nord- og sydenden).

Baner: Kommer på O-Track, og du kan vælge bane før du bestiller på http://klubloebbaner.ok-vendelboerne.dk

Bane 1 7,0 km svær.

Bane 2 5,7 km svær.

Bane 3 3,4 km svær.

Bane 4 4,4 km mellemsvær.

Bane 5  2,5 km let.

Banelægger: Sven Ove Thimm og Rasmus Vørs Carlsen.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest torsdag 12. september, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller på telefon 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børne/voksentræning:

Tir. 10. september kl. 17.00. Mødested: Bagterp Plantage. Moment Bom teknik.

Tir. 17. september kl. 17.00. Mødested i Tversted Plantage. Moment Bom teknik.

Lø. 21. september på Læsø.

Sø. 29. september i Kirkemilen.

To. 12. september Kl. 18.00 i Rold Nørreskov. Arrangør Aalborg OK.

14.-15. september DM-Stafet og DM-Lang i Grib Skov. Arrangør FIF Hillerød Orientering. Tilmelding overskredet, men der er eftertilmelding indtil den 11. september.

On. 18. september NJ.-Nat 2 i Søheden. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding på O-service senest 13. september.

On. 25. september NJ.-Nat 3 i Søttrup. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding på O-service senest 20. september.

Sø. 29. septemberOp/nedrykningsmatch i Rold Skov og Vælderskov. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-service senest 20. september.

On. 2. oktober NJ-Nat 4 i Blokhus. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding på O-service senest 27. september.

Sø. 13. oktober Fod-O i Silkeborg Vesterskov. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service senest den 6. oktober.

Sø. 27. oktober Nordjysk Dag i Tversted. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service senest den 18. oktober.

Lø. 02. november Efterårsstafet i Hørby Plantage. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service senest 25. oktober.

Sø. 10. november Nordjysk Klub-Dag i Tranum. Tilmelding via O-service senest 1. november.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært 😊

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmeside