Nyhedsbrev Uge 36

Ved DM-mellem i Rold Skov lørdag den 31. august vandt Lisbet Nielsen Guld i klassen D70. - Stort Til Lykke til dig Lisbet !!

Den 8. og 29. september skal vi løbe divisions-match, der er det meget ønskeligt, at du kan være med, så noter allerede nu datoerne.

Der er fortsat ledige pladser til Klubturen på Læsø, læs vedhæftede reminder udsendt mandag den 19. august.

Klubløb Læsø Klitplantage lørdag den 21. september

Start: Mellem kl. 10.30 og 13.30

Mødested: Skovhytten” ved Storedalsvejen i Læsø Klitplantage

(fra Vesterø køres af Plantagevej mod øst, hvor I møder

Storedalsvejen og svinger til venstre (mod nord) ad denne.

Her møder i P-pladsen, og der vil være guidning herfra til

”Skovhytten”.

Den helt enkle deltagelse i klubløbet er en 1-dagstur.

Baner:

Bane 1: 7,6 km svær

Bane 2  5,6 km svær

Bane 3: 3,9 km svær

Bane 4: 4,9 km mellemsvær

Bane 5: 3,9 km Let

Banelægger: Finn Hørup Nielsen, Lisbet Nielsen, Ulla og Hans Ole Steffensen.

Tilmeldig: Er meget nødvendig, og ikke kun meget ønskelig. Det letter både dig selv og arrangørerne meget at være ude i god

tid og husk samtidig at få booket færgen, hvis du/I tager bilen med.

Banelæggerne bliver som nævnt meget glade, hvis du/I tilmelder dig/jer senest torsdag

den 5. september, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller på telefon

2147 2476 og giver os et praj om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børne/voksentræning:

Tir. 3. september kl. 17.00. Mødested: Tornby Klitplantage. Moment Bom teknik.

Tir. 10.september kl. 17.00 mødested: Bagterp Plantage. Moment Bom teknik.

Sø. 15. September i Højengran.

On. 4. september Kl. 18.00 ved Poulstrup Sø. Arrangør Aalborg OK

Sø. 08. september Divisionsmatch 3. division i Sjørup Skov. Arrangør Karup OK. Tilmelding via O-service er overskredet,

men der er eftertilmelding til divisionsmatchen senest onsdag den 4. september 2019 kl. 18:00 via O-service Tillægspris: kr. 20,- pr. deltager.

On. 11. september NJ.-Nat 1 i Alstrup Krat. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding på O-service senest 6. september.

14.-15. september DM-Stafet og DM-Lang i Grib Skov. Arrangør FIF Hillerød Orientering. Tilmelding overskredet.

On. 18. september NJ.-Nat 2 i Søheden. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding på O-service senest 13. september.

Lø./sø 21.-22. september Klubtur til Læsø. Arrangør OK Vendelboerne

On. 25. september NJ.-Nat 3 i Søttrup. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding på O-service senest 20. september.

Sø. 29. septemberOp/nedrykningsmatch i Rold Skov og Vælderskov. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-service senest 20. september.

On. 2. oktober NJ-Nat 4 i Blokhus. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding på O-service senest 27. september.

Sø. 13. oktober Fod-O i Silkeborg Vesterskov. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service senest den 6. oktober.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært 😊