Nyhedsbrev Uge 34   Klubløb i Bunken lørdag den 24. august 2019.

Start: Mellem kl.13.00 og 13.30.

Afmærkning: På vej 40 ved Råbjergvej.

Parkering: P-plads på Råbjergvej umiddelbart vest for jernbanen.

Start: ved Shelter pladsen lige øst for P-pladsen.

Baner:  Kommer på O-Track, og du kan vælge bane før du bestiller på http://klubloebbaner.ok-vendelboerne.dk

Bane 1: 7,0 km svær Målestok 1:10.000, øvrige baner 1:7.500

Bane 2  5,2 km svær

Bane 3: 3,4 km svær

Bane 4: 3,7 km mellemsvær

Bane 5: 2,7 km Let

Banelægger: Mette Reiche Sørensen, Hanne Bak-Mikkelsen, Jens Rasmussen, Gro Glans og Lene Bendtsen.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest torsdag den 22. august kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børne/voksentræning:

Tir. 20. August kl. 17.00 mødested Bagterp Plantage. Moment: Mangepost løb.

Tir. 27. august kl. 17.00 mødested: Vandsted Plantage. Moment: Perlekædeløb.

To. 29. august i Ålbæk.

Sø. 15. September i Højengran.

On. 21. august Kl. 18.00 i Hammer Bakker. MødestedShelter pladsen.  Arrangør Aalborg OK

Lø. 31. august DM-Mellem Rold Skov Hessellund. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding er overskredet, men der er eftertilmelding indtil tirsdag den 27. august, startafgift kr. 275,- åbne baner  kr. 150,-.

Lø. 31. august Midgårdsorm i Myrhøj/Uhrehøj. Arrangør Karup OK. Tilmelding via O-service senest 21. august.

Sø. 08. september Divisionsmatch 3. division i Sjørup Skov. Arrangør Karup OK. Tilmelding via O-service senest 30. august.

On. 11. september NJ.-Nat 1 i Alstrup Krat. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding på O-service senest 6. september.

14.-15. september DM-Stafet og DM-Lang i Grib Skov. Arrangør FIF Hillerød Orientering. Tilmelding via O-service senest 30. august.

On. 18. september NJ.-Nat 2 i Søheden. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding på O-service senest 13. september.

On. 25. september NJ.-Nat 3 i Søttrup. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding på O-service senest 20. september.

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmeside