Nyhedsbrev Uge 33 Klubløb I Uggerby vest ONSDAG den 14. august 2019

Klubløb I Uggerby vest ONSDAG den 14. august 2019

Start: Mellem kl.18.00 og 18.30

Afmærkning: På vej 597 ved Kjulvej.

Parkering og Start: P-plads vedUggerby Skovvej.

Baner:

Bane 1: 5,9 km svær Målestok 1:10.000, øvrige baner 1:7.500

Bane 2  4,7 km svær

Bane 3: 3,5 km svær

Bane 4: 3,3 km mellemsvær

Bane 5: 2,3 km Let

Banelægger: Finn Mengel-Jørgensen, Poul Henning Pedersen, Ida Eller, Ole og Kirsten Blomseth.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest tirsdag den 13. august kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børen/voksentræning:

Tir. 20. August kl. 17.00 mødested Bagterp Plantage. Moment: Mangepost løb.

Tir. 27. august kl. 17.00 mødested: Vandsted Plantage. Moment: Perlekædeløb.

Lø. 24. august i Bunken.

To. 29. august i Ålbæk.

On. 14. august Kl. 18.00 i Rold Nørreskov Øst. Arrangør Aalborg OK

Lø. 17. august kl. 13 i Rold Skov/Mosskov. Mødested St. Økssø P-plads. Arrangør: Rold Skov OK.

Ti. 13. august By-orientering i Randers. Tilmelding er overskredet, menså længe der er ledige pladser og kort kan tilmelding ske på stævnepladsen på løbsdagen kl. 16.00 – 19.00.

17.-18. august JFM-Stafet og JFM-Lang i Lohals. Arrangør Svendborg OK. Tilmelding overskredet.

Sø. 25. august TOP Sprint i Terndruplund og Terndrup by. Arrangør Rold Skov Ok. Tilmelding på O-service senest 16. august. Er aflyst

Lø. 31. august DM-Mellem Rold Skov Hessellund. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding på O-service senest 16. august.

Lø. 31. august Midgårdsorm i Myrhøj/Uhrehøj. Arrangør Karup OK. Tilmelding via O-service senest 21. august.

Sø. 08. september Divisionsmatch 3. division i Sjørup Skov. Arrangør Karup OK. Tilmelding via O-service senest 30. august.

On. 11. september NJ.-Nat 1 i Alstrup Krat. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding på O-service senest 6. september.

14.-15. september DM-Stafet og DM-Lang i Grib Skov. Arrangør FIF Hillerød Orientering. Tilmelding via O-service senest 30. august.

On. 18. september NJ.-Nat 2 i Søheden. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding på O-service senest 13. september.

On. 25. september NJ.-Nat 3 i Søttrup. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding på O-service senest 20. september.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært ?

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmeside