Nyhedsbrev Uge 32   Klubløb I Vandsted Plantage torsdag den 8. august 2019.

Start: Mellem kl.18.00 og 18.30

Afmærkning: På Åstrupvej 114.

Parkering: P-plads vedRidehallen..

Start: SV-hjørne af Ridehallen.

Baner:

Bane 1: 5,7 km svær

Bane 2  5,1 km svær

Bane 3: 3,6 km svær

Bane 4: 3,1 km mellemsvær

Bane 5: 2,3 km Let

Alle baner målestok 1:7.500

Banelægger: Ann Dissing, Hans Ingemann Petersen, Karl Gustavsen og Kirsten Holdensen.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest tirsdag den 6. august kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller

på telefon 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

On. 14. august i Uggerby

Ti. 13. august By-orientering i Randers. Tilmelding via O-service senest 8. august

17.-18. august JFM-Stafet og JFM-Lang i Lohals. Arrangør Svendborg OK. Tilmelding overskredet.

Sø. 25. august TOP Sprint i Terndruplund og Terndrup by. Arrangør Rold Skov Ok. Tilmelding på O-service senest 16. august. Er aflyst

Lø. 31. august DM-Mellem Rold Skov Hessellund. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding på O-service senest 16. august.

Lø. 31. august Midgårdsorm i Myrhøj/Uhrehøj. Arrangør Karup OK. Tilmelding via O-service senest 21. august.

Sø. 08. september Divisionsmatch 3. division i Sjørup Skov. Arrangør Karup OK. Tilmelding via O-service senest 30. august.

On. 11. september NJ.-Nat 1 i Alstrup Krat. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding på O-service senest 6. september.

14.-15. september DM-Stafet og DM-Lang i Grib Skov. Arrangør FIF Hillerød Orientering. Tilmelding via O-service senest 30. august.

On. 18. september NJ.-Nat 2 i Søheden. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding på O-service senest 13. september.

On. 25. september NJ.-Nat 3 i Søttrup. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding på O-service senest 20. september..

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært ?

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmeside