Nyhedsbrev (Uge 27) ferieudgave,

Så rigtig god ferie, men husk nu tilmelding til nedenstående løb!

Mogens Christensen har taget initiativ til at lave et klitløb i Tornby, søndag den 21 juli, start kl. 09,30-10.00 ! Nærmere vil fremkomme i næste Nyhedsbrev.

12.-14. juli Skaw-Dyst. Arrangør: Skagen OK og Motion og Skive AMOK. Tilmelding via O-Service senest 4. juli.

Ma. 15 Juli Sprint i Sæby. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service senest 8. juli.

Ti. 13. august by-orienteringsløb i Randers. Arrangør Randers OK. Tilmelding via O-service senest 8. august.

17.-18.august JFM-Stafet og JFM-Lang i Lohals. Arrangør Svendborg OK. Tilmelding via O-service senest 1. august.

Sø. 25. august TOP Sprint i Terndruplund og Terndrup by. Arrangør Rold Skov Ok. Tilmelding på O-service senest 16. august.

Lø. 31. august DM-Mellem Rold Skov Hessellund. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding på O-service senest 16. august.

On. 11. september NJ.-Nat 1 i Alstrup Krat. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding på O-service senest 6. september.

On. 18. september NJ.-Nat 2 i Søheden. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding på O-service senest 13. september.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært 😊

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmeside