Nyhedsbrev Uge 26 Klubløb i Lilleheden torsdag 27. juni 2019.

Start: Mellem kl.18.00 og kl.18.30

Afmærkning: På Sigurd Espersens Vej ved Lilleheden Skovvej.

Parkering:Start/mål P-plads på Lilleheden Skovvej.

Baner:

Bane 1: 4,2 km svær

Bane 2  3,2 km svær

Bane 3: 2,9 km mellemsvær

Bane 4: 2,8 km Begynder-Let

Alle baner målestok 1:7.500

Banelæggerteam: Mogens Christensen, Nanna Christensen, Per Hauge og Susanne Arildsen.

.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest onsdag den 26. juni kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller

på telefon 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børen/voksentræning:

Tir. 25. juni kl. 17.00 mødested: Hammer Bakker.

To. 08. august i Vandsted/Bagterp.

Andre Klubbers træningsløb.

Ons. 26. juni kl. 18.00 i Hammer Bakker. Arrangør Aalborg OK

Åbne Løb.

4.-6. juli Vikinge-Dyst. Arrangør: OK HTF Haderslev. Tilmelding via O-Service senest 30. juni

6.-12. juli WOC-Tour i Østjylland. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service  senest 15. Juni

12.-14. juli Skaw-Dyst. Arrangør: Skagen OK og Motion og Skive AMOK. Tilmelding via O-Service senest 4. juli.

Ma. 15 Juli Sprint i Sæby. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service senest 8. juli.

17.-18.august JFM-Stafet og JFM-Lang i Lohals. Arrangør Svendborg OK. Tilmelding via O-service senest 1. august.

Sø. 25. august TOP Sprint i Terndruplund og Terndrup by. Arrangør Rold Skov Ok. Tilmelding på O-service senest 16. august.

Lø. 31. august DM-Mellem Rold Skov Hessellund. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding på O-service senest 16. august.

On. 11. september NJ.-Nat 1 i Alstrup Krat. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding på O-service senest 6. september.

On. 18. september NJ.-Nat 2 i Søheden. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding på O-service senest 13. september.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært 😊

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmesid