Nyhedsbrev Uge 24 Klubløb I Uggerby torsdag 13. juni 2019.

Start: Mellem kl.18.00 og kl.18.30

Afmærkning: Vej 597 ved Tolstrupvej

Parkering:Start/mål P-plads ved nordenden af Tolstrupvej.

Baner:  Kommer på O-Track, og du vælge bane før du bestiller på http://klubloebbaner.ok-vendelboerne.dk

Bane 1: 6,9 km svær, målestok 1:10.000, alle øvrige baner er 1:7.500

Bane 2  5,1 km svær

Bane 3: 3,8 km

Bane 4: 3,9 km mellemsvær

Bane 5: 2,2 km Let

Alle baner målestok 1:7.500

Banelæggerteam: Bent Skjoldborg, Chr. Larsen, Hanne Houengaard og Jacob Madsen

.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest onsdag den 12. juni kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller

på telefon 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Midsommer med o-løb, mad og hygge.

Torsdag d. 20. juni kl. 18 er der midsommerløb i Tversted.

Løbet er et pointløb, dvs. at der er sat et antal poster ud i skoven, som giver point, flest, hvis de er langt væk og er svære. Det gælder om at nå så mange som muligt på en time.

Der er en let/begynderbane, hvis man hellere vil prøve den.

Der er samlet start kl. 18.15.

Afmærkning til pladsen fra Tversted-Skagenvejen ved Plantørvej.

Efter løbet er der fælles spisning. Klubben sørger for lækkert kød, salater og flutes. Medbring selv tallerkner, bestik og kolde og varme drikkevarer.

Vi bruger Skovens borde/bænkesæt, men det er en god ide at have et campingbord i bagagerummet, vi bliver forhåbentlig mange!

Hilsen Noah, Philip, Rikke, Sami, Kathrine, Jens, Jørn, Susanne, Jens og Lene.

Børen/voksentræning:

Tir. 11. juni kl. 17.00 mødested: Svanelunden. Moment: Sprint.

Tir. 18. juni kl. 17.00 mødested: Lundergård. Moment: Sprint.

To. 20. juni i Tversted.

To. 27. juni i Lilleheden.

Andre Klubbers træningsløb.

Lø. 15. juni kl. 13.00 i Mosskov. Mødested: Møldrupvej. Arrangør Rold Skov OK.

Lø. 22. juni kl. 13.00 i Nørreskov. Mødested Røverknolden. Arrangør Rold Skov OK.

Åbne Løb.

Sø. 23. juni Midsommerløbet i Løvbakkerne. Arrangør Herning OK. Tilmelding via O-Service senest 14. juni.

4.-6. juli Vikinge-Dyst. Arrangør: OK HTF Haderslev. Tilmelding via O-Service senest 30. juni

6.-12. juli WOC-Tour i Østjylland. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service  senest 15. Juni

12.-14. juli Skaw-Dyst. Arrangør: Skagen OK og Motion og Skive AMOK. Tilmelding via O-Service senest 4. juli.

Ma. 15 Juli Sprint i Sæby. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service senest 8. juli.

17.-18.august JFM-Stafet og JFM-Lang i Lohals. Arrangør Svendborg OK. Tilmelding via O-service senest 28. juni.

Sø. 25. august TOP Sprint i Terndruplund og Terndrup by. Arrangør Rold Skov Ok. Tilmelding på O-service senest 16. august.

Lø. 31. august DM-Mellem Rold Skov Hessellund. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding på O-service senest 16. august.

On. 11. september NJ.-Nat 1 i Alstrup Krat. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding på O-service senest 6. september.

On. 18. september NJ.-Nat 2 i Søheden. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding på O-service senest 13. september.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært 😊