Nyhedsbrev Uge 23 Klubløb I Bangsbo torsdag 6. juni 2019.

Fine resultater til Vendelboerne ved Nordjyske Mesterskab  Stafet i Vesterris Kr. Himmelfartsdag: 2. Plads i D/H 12 til Philip, Noah og Mathias og 3. plads i FRI klasse til Katrine, Rikke og Sami.

Ved DM-Sprint i Horsens by søndag den 2. juni blev det Guld til Vivi. Stort tillykke til jer alle sammen.

KlubløbI Bangsbo torsdag 6. juni 2019.

Start: Mellem kl.18.00 og kl.18.30

Afmærkning: På Skovalleen.

Parkering:Start/mål P-plads ved Møllehuset.

Baner:

Bane 1: 4,3 km svær

Bane 2  3,0 km svær

Bane 3: 2,2 km mellemsvær

Bane 4: 2,2 km Let

Bane 5: 2,2 km Kompasgang Lang

Bane 6  1,4 km Kompasgang kort

Alle baner målestok 1:7.500

Banelægger: Hans Ingemann Petersen.

.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest tirsdag den 4. juni kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller

på telefon 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børen/voksentræning:

Tir. 04. juni kl. 17.00 AFLYST

Tir. 11. juni kl. 17.00 mødested: Svanelunden. Moment: Sprint.

To. 13. juni i Uggerby Øst.

To. 20. juni i Tversted.

Andre Klubbers træningsløb.

On. 5. juni kl. 18.00 i Tranum. Mødested: Vejen gennem skoven. Arrangør Aalborg OK

Lø. 08. juni kl. 13.00 i Bælum Sønderskov. Mødested: Bælum Skovpavillon. Arrangør Rold Skov OK.

Lø. 15. juni kl. 13.00 i Mosskov. Mødested: Møldrupvej. Arrangør Rold Skov OK.

Sø. 16. juni Top Sprint i Skørping By. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-Service senest 7. juni.

Sø. 23. juni Midsommerløbet i Løvbakkerne. Arrangør Herning OK. Tilmelding via O-Service senest 14. juni.

4.-6. juli Vikinge-Dyst. Arrangør: OK HTF Haderslev. Tilmelding via O-Service senest 30. juni

6.-12. juli WOC-Tour i Østjylland. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service  senest 15. Juni

12.-14. juli Skaw-Dyst. Arrangør: Skagen OK og Motion og Skive AMOK. Tilmelding via O-Service senest 4. juli.

Ma. 15 Juli Sprint i Sæby. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service senest 8. juli.

17.-18.august JFM-Stafet og JFM-Lang i Lohals. Arrangør Svendborg OK. Tilmelding via O-service senest 28. juni.

Sø. 25. august TOP Sprint i Terndruplund og Terndrup by. Arrangør Rold Skov Ok. Tilmelding på O-service senest 16. august.

Lø. 31. august DM-Mellem Rold Skov Hessellund. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding på O-service senest 16. august.

On. 11. september NJ.-Nat 1 i Alstrup Krat. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding på O-service senest 6. september.

On. 18. september NJ.-Nat 2 i Søheden. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding på O-service senest 13. september.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært 😊