Nyhedsbrev Uge 22

Det blev til 2 guldmedaljer til Vendelboerne ved et vel gennemført DM-Sprint arrangement i Grindsted i lørdags arrangeret af OK Gorm Jelling.

Husk nu at tage det allerlængste bord, samt det gode humør med til årets sociale løb - Nordjysk Stafet  Kr. himmelfartsdag, det er der, hvor vi har fælles madpakkespisning og også kæmper mod naboklubberne, om hvem der kan mønstre det længste bord 😊.

I denne uge ingen klubtræningsløb pga. Stafetten på torsdag, men så tag i stedet  med til kompastræning i Tornby på tirsdag, eller træn på de faste poster.

Børen/voksentræning:

Tir. 28. maj kl. 17.00 mødested: Tornby Klitplantage. Moment: Kompas.

Tir. 04. juni kl. 17.00 mødested: Christiansgave. Moment: Sprint

To. 06. juni i Bangsbo.

To. 13. juni i Uggerby Øst.

To. 20. juni i Tversted.

Andre Klubbers træningsløb.

On. 29 maj kl. 18.00 i Tranum. Mødested.  Arrangør Aalborg OK

Lø.08. juni kl. 13.00  i Bælum Sønderskov. Mødested: Bælum Skovpavillon. Arrangør Rold Skov OK.

Sø. 02. juni JFM-Sprint I Horsens City. Arrangør Horsens OK. Tilmelding via O-Service senest  25. maj. Eftertilmelding tilbydes frem til tirsdag d. 28/5 kl. 11.00 via O-service. Tillægspris er 20, - kr. pr. løber.

Efter dette tidspunkt henvises i stedet til Åbne Baner, som kan købes i stævnekontoret.

Sø. 16. juni Top Sprint i Skørping By. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-Service senest 7. juni.

Sø. 23. juni Midsommerløbet i Løvbakkerne. Arrangør Herning OK. Tilmelding via O-Service senest 14. juni.

4.-6. juli Vikinge-Dyst. Arrangør: OK HTF Haderslev. Tilmelding via O-Service senest 30. juni

12.-14. juli Skaw-Dyst. Arrangør: Skagen OK og Motion og Skive AMOK. Tilmelding via O-Service senest 4. juli.

Ma. 15 Juli Sprint i Sæby. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service senest 8. juli.

17.-18.august JFM-Stafet og Lang i Lohals. Arrangør Svendborg OK. Tilmelding via O-service senest 28. juni.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært 😊