Nyhedsbrev Uge 20

Husk nu at tilmelde dig til årets sociale løb - Nordjysk Stafet  Kr. himmelfartsdag,
det er der hvor vi har fælles madpakkespisning og også kæmper mod naboklubberne,
om hvem der kan mønstre det længste bord 😊

I denne uge har klubben ingen Klubløb, så benyt dig derfor af naboklubbernes løb.

Børen/voksentræning:

Tir. 14. maj kl. 17.00 mødested Spejderskoven. Moment: Kort/Lang.

Tir. 21. maj kl. 17.00 mødested: Hjørring Bjerge. Moment, Kompas

To. 23. maj i Bunken.

To. 06. juni i Bangsbo.

Andre Klubbers træningsløb.

On. 15. maj kl. 18.00 Forårsklassikeren i Rold Nørreskov.  Arrangør Aalborg OK

Lø. 18. maj kl. 13 i Rold Nørreskov. Mødested: Røverknolden P-plads., Arrangør Rold Skov OK.

Fr. 17. maj St. Bededag NJ-Lang i Bøgsted Rende Klitplantage. Arrangør Nordvest OK. Tilmelding er overskredet, der er ingen eftertilmelding. Der henvises til åbne baner, der sælges på dagen fra stævnekontoret.

Lø. 25. maj DM-Sprint i Grindsted. Arrangør OK Gorm. Tilmelding er overskredet, men eftertilmelding er mulig indtil mandag d. 20. maj 2019 - ved eftertilmelding opkræves forhøjet startafgift.

To. 30. maj NJM-Stafet i Vesterris. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding via O-Service senest 23. maj.

Sø. 02. juni JFM-Sprint I Horsens City. Arrangør Horsens OK. Tilmelding via O-Service senest  25. maj.

Sø. 07. juni Top Sprint i Skørping By. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-Service senest 7. juni.

Sø. 23. juni Midsommerløbet i Løvbakkerne. Arrangør Herning OK. Tilmelding via O-Service senest 14. juni.

4.-6. juli Vikinge-Dyst. Arrangør OK HTF Haderslev. Tilmelding via O-Service senest 30. juni

12.-14. juli Skaw-Dyst. Arrangør Skagen OK og Motion og Skive AMOK. Tilmelding via O-Service senest 4. juli.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært😊

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmeside