Nyhedsbrev Uge 19

Uddrag af Hanne Baks beretning på Facebook:

Vendsyssel teater var i aftes (Mandag aften) rammen om Hjørring kommunes hædring af danske og jysk/fynske mestre i alverdens discipliner. Niche idrætter var forholdsvis rigt repræsenter ift daglig mediedækning: herrefodbold glimrede ved sit fravær... OK Vendelboerne var (naturligvis) repræsenteret ved Vivi Arildsen og Peter Arildsen. Og for Vivi var der en helt speciel statistik - det var 25.!!!! gang hun stod der. Det blev markeret med blomster og en borgmesterknuser😉

Klubløb i Søheden lørdag den 11. maj 2019.

Start mellem kl. 1300 og kl. 1330.

Afmærkning på Vej 585 (Hjulskovvej-Mylundvej) i Kirkholt, kør ad Søhedenvej.

Mødested:  Lunken.

Baner: Kommer på O-Track, og du vælge bane før du bestiller på http://klubloebbaner.ok-vendelboerne.dk

Bane 1. Svær                     5,4 km

Bane 2. Svær                     4,0 km

Bane 3. Svær                     3,1 km

Bane 4. Mellemsvær          3,4 km

Bane 5. Let                         2,2 km

Alle baner er i målestok 1:7,500.

Banelægger er Ellen og Ole F. Thomsen.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men af hensyn til kortfremstillingen meget ønskeligt for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest torsdag den 9. maj inden kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 9892 6679 eller 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børen/voksentræning:

Tir. 07. maj kl. 17.00 mødested: Uggerby. Moment: Kort/Lang.

Tir. 14. maj kl. 17.00 mødested Spejderskoven. Moment: Kort/Lang.

To. 23. maj i Bunken.

To. 06. juni i Bangsbo.

Andre Klubbers træningsløb.

Lø. 11. maj kl. 13 i Tingbæk Kalkminer, Arrangør Rold Skov OK.

On. 15. maj kl. 18.00 Forårsklassikeren i Rold Nørreskov.  Arrangør Aalborg OK

Fr. 17. maj St. Bededag NJ-Lang i Bøgsted Rende Klitplantage. Arrangør Nordvest OK. Tilmelding via O-service senest 10 maj.

Lø. 25. maj DM-Sprint i Grindsted. Arrangør OK Gorm. Tilmelding via O-service senest 10 maj.

To. 30. maj NJM-Stafet i Vesterris. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding via O-Service senest 23. maj.

Sø. 02. juni JFM-Sprint I Horsens City. Arrangør Horsens OK. Tilmelding via O-Service senest  25. maj.

Sø. 07. juni Top Sprint i Skørping By. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-Service senest 7. juni.

Sø. 23. juni Midsommerløbet i Løvbakkerne. Arrangør Herning OK. Tilmelding via O-Service senest 14. juni.

4.-6. juli Vikinge-Dyst. Arrangør OK HTF Haderslev. Tilmelding via O-Service senest 30. juni

12.-14. juli Skaw-Dyst. Arrangør Skagen OK og Motion og Skive AMOK. Tilmelding via O-Service senest 4. juli.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært😊