Nyhedsbrev Uge 16

Løbet er nu på O-Track, "Harry" har været lidt sløv

Af hensyn til kortprint og på grund af Påsken, vil vi gerne have tilmelding allerede  i aften tirsdag 16-04 til klubløbet i Tornby.

Ved 3. divisionsmatchen, som blev afviklet på Sukkertoppen lidt sydøst for Ry i dag søndag, blev det trods flere afbud muligt for os at løbe os ind til en 2. plads.

Placering

Klubnavn

Runde

LøbsPoint

MatchPoint

Mariager Fjord OK

OK Vendelboerne

KaSki OK

Nordvest OK

Randers/Djurs OK

Vestjysk Orienteringsklub

Du kan læse flere resultater på vedhæftede link.

Klubløb:I Tornby mandag 2. påskedag den 22. april 2019.

Start: Mellem kl. 09.30 og kl.10.00.

Afmærkning: Fra vej 55 i Tornby by - kør ad Rævskærvej.

Start: For enden af Rævskærvej.

Baner:

Bane 1, svær,                      5,8 km

Bane 2, svær,                      4,5 km

Bane 3, svær,                      3,4 km

Bane 4, mellemsvær           2,3 km

Bane 5, let,                          2,1 km

Banelægger: Jacob Madsen

Tilmelding: Ikke nødvendig, men af hensyn til Påsken og kortfremstillingen meget ønskeligt for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest tirsdag  den 16. april inden kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 9892 6679 eller 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børen/voksentræning:

Tir. 23. april kl. 17.00 mødested: Lilleheden. Moment: Kurver.

Lø. 11. maj i Søheden.

To. 23. maj i Bunken.

Andre Klubbers træningsløb.

Lø. 27. april kl. 13 i Rold Skov/Mosskov, mødested St. Økssø P-plads. Arrangør Rold Skov OK.

To.-lø. 18.-20 april Påskeløb i Stråsø og Vosborg Heder. Arrangør Herning og Vestjysk OK. Tilmelding via O-service senest 29. marts. Men der er åbne baner der kan købes i Stævnekontoret.

Sø. 28. apr. Wild West I Skagen og Bunken Plantager. Arrangør Midtjysk Skovkarleklub. Tilmelding via O-service senest 21. april.

Sø. 05. maj Åbent løb i Ulbjerg. Arrangør Viborg OK. Tilmelding via O-service senest 26. april.

Fr. 17. maj St. Bededag NJ-Lang i Bøgsted Rende Klitplantage. Arrangør Nordvest OK. Tilmelding via O-service senest 10 maj.

Lø. 25. maj DM-Sprint i Grindsted. Arrangør OK Gorm. Tilmelding via O-service senest 10 maj.

To. 30. maj NJM-Stafet i Vesterris. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding via O-Service senest 23. maj.

Har du problemer med at tilmelde dig løb via O-Service, så henvend dig gerne til undertegnede – Det er nemlig ikke så svært😊

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmeside