Nyhedsbrev Uge 11

Klubaften:

To. 14. mar. Kl. 19.00 Genopfriskningskursus i Hjertestop/hjertemassage. Mindst en fra hvert Banelægger Team bør have kendskab til brug Hjertestarteren. Se vedhæftede indbydelse

Børen/voksentræning:

Tir. 12. mar. Kl. 17.00 mødested: Lilleheden. Moment: Finorientering.

Tir. 26. mar. Kl. 17.00 mødested: Tornby Klitplantage. Moment: Finorientering.

To. 14. mar. kl. 17.00 -18.00  på Muldbjergskolen nordre sal.

To21. mar. kl. 17.00 -18.00  på Muldbjergskolen nordre sal.

Sø. 24. marts I Bøgsted.

Sø. 31. marts i Klosterskoven.

Andre Klubbers træningsløb.

Ons. 13. marts  Kl. 18.00 i Rold Vælderskov. Mødested er P-pladsen ved navn Vælderskov. Arrangør: Aalborg OK.

Lø. 16. marts. Kl.13.00-13.30 i Rold Nørreskov. Mødested Havndalpladsen. Arrangør Rold Skov OK.

Fr.- sø. 15.-17. marts Nordjysk 2-Dages i Tranum. Arrangør: Aalborg O. Tilmelding via O-service senest 3. marts. Efteranmeldelse:  Modtages ikke. Der henvises til åbne baner.

On. 20. mar. Natugle 3 i Stenholt/Buchwaldt Plantage. Tilmelding via O-service senest 15. marts.

Lø. 23. mar. DM-Nat i Holstenshuus. Arrangør: Fåborg OK. Tilmelding via O-service senest 8. marts.

Fr - sø. 29.-31. marts Danish Spring i Lyngby og Tisvilde Hegn. Arrangør OK Øst Birkerød. Tilmelding via O-service senest 14. marts.

Sø. 07. apr. DM-Ultralang i Frederikshåb og Randbøl Plantager. Tilmelding via O-service senest 22. marts.

Sø. 14. apr. Div. Match på Sukkertoppen ved Ry. Arrangør Horsens OK. Tilmelding via O-service senest 4. april. Her skal alle helst være med, så tilmeld dig allerede nu. Der er også en bane der passer til dit niveau.

To.-lø. 18.-20 april Påskeløb i Stråsø og Vosborg Heder. Arrangør Herning og Vestjysk OK. Tilmelding via O-service senest 29. marts.

Sø. 28. apr. Wild West I Skagen og Bunken Plantager. Arrangør Midtjysk Skovkarleklub. Tilmelding via O-service senest 21. april.

Sø. 05. maj Åbent løb i Ulbjerg. Arrangør Viborg OK. Tilmelding via O-service senest 26. april.