Nyhedsbrev Uge 10 Klubløb i Bjergby søndag den 10. marts.

Start: Mellem kl. 0930 og kl. 1000.

Afmærkning: På Skagen Landevej ved Asdalvej i Bjergby.

Mødested: Ved Bjergby Hallen.

Beklager at O-Track ikke var aktiveret, det er nu ok mandag formiddag

Der er følgende baner:

Bane 1.  Svær lang               4,9 km

Bane 2.  Svær kort               2,9 km

Bane 3.  Byløb                      3,1 km

Bane 4.  Byløb                      2,3 km

Bane 5.  Let                         2,1 km

Bemærk: Kommer på O-TRACK og kortfiler til DOMA og valg af bane

Bane 1 og 2 er i målestok 1:7.500

Bane 3, 4 og 5 er i målestok 1:5.000

Der er lagt op til, at man evt. løber en af de svære bane og et af byløbene, som må betegnes som mellemsvære

Vi henstiller til, at man ikke løber i de områder der er tegnet med den olivengrønne signatur for bebyggelse.

Banelæggere: Claus Foged, Egon Køller, Anna Marie Søgaard og Ole F. Thomsen.

Vi vil gerne reklamere for en Hobby & Kunstudstilling som afholdes på Bjergby skole samme dag fra 10 - 16.  Udstillingen er bestemt et besøg værd.  Der er 40 udstillere med vidt forskellig produkter, så der er meget at se på og mulighed for at lave en god handel.

Ole F. Thomsen

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest torsdag den 7. marts  kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller

på telefon 9892 6679 eller 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Klubaften:

To. 14. mar. Kl. 19.00 Genopfriskningskursus i Hjertestop/hjertemassage. Mindst en fra hvert Banelægger Team bør have kendskab til brug Hjertestarteren. Se vedhæftede indbydelse

Børen/voksentræning:

Tir. 12. mar. Kl. 17.00 mødested: Lilleheden. Moment: Finorientering.

Tir. 26. mar. Kl. 17.00 mødested: Tornby Klitplantage. Moment: Finorientering.

To. 07. mar. kl. 17.00 -18.00  på Muldbjergskolen nordre sal.

To. 14. mar. kl. 17.00 -18.00  på Muldbjergskolen nordre sal.

To21. mar. kl. 17.00 -18.00  på Muldbjergskolen nordre sal.

Sø. 24. marts I Bøgsted.

Sø. 31. marts i Klosterskoven.

Andre Klubbers træningsløb.

Ons. 6. marts  Kl. 18.00 i Hammer Bakker. Mødested: Brødland P-plads. Arrangør: Aalborg OK.

Lø. 16. marts. Kl.13.00-13.30 i Rold Nørreskov. Mødested Havndalpladsen. Arrangør Rold Skov OK.

To. 14. mar. Natugle 2 i Sunds Kommune Plantage. Tilmelding via O-service senest 10.marts.

Fr.- sø. 15.-17. marts Nordjysk 2-Dages i Tranum. Arrangør: Aalborg O. Tilmelding via O-service senest 3. marts. Efteranmeldelse:  Modtages ikke. Der henvises til åbne baner.

On. 20. mar. Natugle 3 i Stenholt/Buchwaldt Plantage. Tilmelding via O-service senest 15. marts.

Lø. 23. mar. DM-Nat i Holstenshuus. Arrangør: Fåborg OK. Tilmelding via O-service senest 8. marts.

Fr - sø. 29.-31. marts Danish Spring i Lyngby og Tisvilde Hegn. Arrangør OK Øst Birkerød. Tilmelding via O-service senest 14. marts.

Sø. 07. apr. DM-Ultralang i Frederikshåb og Randbøl Plantager. Tilmelding via O-service senest 22. marts.

Sø. 14. apr. Div. Match på Sukkertoppen ved Ry. Arrangør Horsens OK. Tilmelding via O-service senest 4. april.

To.-lø. 18.-20 april Påskeløb i Stråsø og Vosborg Heder. Arrangør Herning og Vestjysk OK. Tilmelding via O-service senest 29. marts.

Sø. 28. apr. Wild West I Skagen og Bunken Plantager. Arrangør Midtjysk Skovkarleklub. Tilmelding via O-service senest 21. april.

Sø. 05. maj Åbent løb i Ulbjerg. Arrangør Viborg OK. Tilmelding via O-service senest 26. april.