Nyhedsbrev uge 41 Klubløb i Lilleheden, lørdag den 13.. oktober.

Start: Mellem kl. 13.00 og 13.30

Afmærkning: På Sigurd Espersens Vej.

Mødested: Lilleheden Skovvej.

BanerKommer på O-TRACK og kortfiler til DOMA og valg af bane

Bane 1,  7,0  km svær.

Bane 2,  5,0  km svær.

Bane 3,  3, km svær.

Bane 4,  3,1  km mellemsvær.

Bane 5,  2,4  Let.

Banelæggerteam Poul Henning Pedersen, Finn Mengel-Jørgensen og Gert Odgaard.

Tilmelding: Ikke nødvendigt, meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget, hvis du tilmelder dig senest torsdag 11. oktober inden kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 2147 2476 med oplysning om navn og hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børne/ Ungdoms & Voksentræning

Ti. 09. okt.  Kl. 17.00 i Tversted. Mødested P-plads på Plantørvej. Moment: Vejvalg.

Egne Klubløb/træningsløb i øvrigt:

Sø. 28. okt. i Tversted

Sø. 11. nov. i Bangsbo

Sø. 18. nov. I Råbjerg

To. 11. ingen gymnastik pga. terminsprøver.

To. 18. ingen gymnastik pga. efterårsferie.

To. 25. okt. kl. 17.00-18.00 på Muldbjergskolen nordre sal.

To. 01. nov. Kl. 17.00-18.00 på Muldbjergskolen nordre sal.

Lø. 13. okt. Kl. 13.00  kommer senere. Arrangør Rold Skov OK.

To. 10. okt. Kl. 18.00 i Rold Mosskov, mødested ved Mosskov pavillonen. Arrangør Aalborg OK

Lø. 20. okt. Kl. 13.00 i Mosskov. Arrangør Rold Skov OK.

Åbne løb

Sø. 14. okt. Løvfaldsløbet i Silkeborg Nordskov. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding overskredet, men der er åbne baner.

Sø. 21. okt. Nordjysk Dag i Tvorup Klitplantage. Arrangør Nordvest OK.  Tilmelding via O-service 12. oktober.

Lø. 27. okt. Efterårsstafetten i Rold Skov Fællesskoven. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service 19.oktober.

Sø. 04. nov. Nordjysk klub-Dag i Rold Skov Nørreskov. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-service 26. oktober.