Nyhedsbrev uge 40

Bemærk ! Det er på torsdag den 4. oktober, at vi starter på Gymnastikken !!

Klubløbi Ålbæk Klitplantage, søndag den 7. oktober.

Start: Mellem kl. 09.30 og 10.00

Afmærkning: På vej 40 ved Knasborgvej.

Mødested: For enden af asfaltvejen på Knasborgvej.

Baner: Kommer på O-TRACK og kortfiler til DOMA

Bane 1,  7,4  km svær.

Bane 2,  5,0  km svær.

Bane 3,  3, km svær.

Bane 4,  4,9  km mellemsvær.

Bane 5,  1,9  Let.

Banelæggerteam Jørn Bachmann og Lene Bank.

Tilmelding: Ikke nødvendigt, meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget, hvis du tilmelder dig senest torsdag 4. oktober inden kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 2147 2476 med oplysning om navn og hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børne/ Ungdoms & Voksentræning

Ti. 02. okt.  Kl. 17.00 i Uggerby. Mødested P-plads på Tolstrupvej. Moment: Vejvalg.

Ti. 09. okt.  Kl. 17.00 i Tversted. Mødested P-plads på Plantørvej. Moment: Vejvalg.

Egne Klubløb/træningsløb i øvrigt:

Lø. 13. okt. i Lilleheden.

Sø. 28. okt. i Tversted

Gymnastik

To. 04. okt. kl. 17.00-18.00 på Muldbjergskolen nordre sal. Se vedhæftede mødested.

To. 11. ingen gymnastik pga. terminsprøver.

To. 18. ingen gymnastik pga. efterårsferie.

To. 25. okt. kl. 17.00-18.00 på Muldbjergskolen nordre sal.

To. 04. okt. Kl. 18.00 i Hammer Bakker Øst. Arrangør Aalborg OK.

Lø. 13. okt. Kl. 13.00  kommer senere. Arrangør Rold Skov OK.

To. 10. okt. Kl. 18.00 i Rold Mosskov, mødested ved Mosskov pavillonen.

Lø. 20. okt. Kl. 13.00 i Mosskov. Arrangør Rold Skov OK.

Åbne løb

On. 03. okt. Nordjysk-Nat 4 i Bøgsted. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding overskredet, men der er åbne baner.

Lø. 06. okt. DM-Nat i Rørvig Sandflugtsplantage. Arrangør OK Roskilde. Tilmelding via O-service 22. september.

Sø. 14. okt. Løvfaldsløbet i Silkeborg Nordskov. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service 7. oktober.

Sø. 21. okt. Nordjysk Dag i Tvorup Klitplantage. Arrangør Nordvest OK.  Tilmelding via O-service 12. oktober.

Lø. 27. okt. Efterårsstafetten i Rold Skov Fællesskoven. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service 19.oktober.

Sø. 04. nov. Nordjysk klub-Dag i Rold Skov Nørreskov. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-service 26. oktober.

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmeside