Nyhedsbrev uge 38

Det blev til en flot 2. plads ved divisionsmatchen i Rold Skov i dag, så nu må vi håbe på et endnu bedre resultat på søndag i Rosenholm.

I næste uge er der ingen Klubløb/træningsløb, så deltag i stedet for i tirsdagstræningen, eller træn på FINDVEJI posterne eller mød op til naboklubbernes løb, det koster normalt 20,00 kr. at deltage i naboklubbernes løb.

Børne/ Ungdoms & Voksentræning

Ti. 18. sept. Kl. 17.00 i Hjørring Bjerge. Moment: Kurver. Mødested Bellevue.

Ti. 25. sept. Kl. 17.00 i Tornby. Mødested for enden af Rævskærvej. Moment: Kurver.

Egne Klubløb/træningsløb i øvrigt:

Sø. 30. sept. i Søheden Plantage.

Sø. 07. Okt.  i Ålbæk Plantage.

Gymnastik

To. 04. okt. kl. 17.00-18.00 på Muldbjergskolen nordre sal. Se vedhæftede mødested.

To. 11. ingen gymnastik pga. terminsprøver

To. 18. ingen gymnastik efterårsferie

To. 25. okt. kl. 17.00-18.00 på Muldbjergskolen nordre sal.

To. 20. sept. kl. 18.00 i Rebild, mødested Rebildhus. Arrangør Aalborg OK

Lø. 22. sept. kl. 13.00 i Rold Nørreskov. Mødested Havndalpladsen. Arrangør Rold Skov OK

To. 27. sept. Kl. 18.00 Poulstrup Sø. Mødested ved Søen. Arrangør Aalborg OK

Lø. 29. sept. Kl. 13.00 i Rebild Bakker  og Rold Vælderskov. Arrangør Rold Skov OK

Åbne løb

On. 19. sept. Nordjysk-Nat 2 i Uhrehøj/Myrhøj Plantage. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding overskredet.

Sø. 23. sept. Op/nedrykningsmatch i Rosenholm, på Djursland. Tilmelding er overskredet.

On. 26. sept. Nordjysk-Nat 3 i Rold Nørreskov. Mødested offentlig P-plads lige øst for Rebild by. Arrangør Aalborg PI og AKIF. Tilmelding via O-service den 21. september.

On. 03. okt. Nordjysk-Nat 4 i Bøgsted. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service 28. september

Lø. 06 okt. DM-Nat i Rørvig Sandflugtsplantage. Arrangør OK Roskilde. Tilmelding via O-service 22. september.

Sø. 14. okt. Løvfaldsløbet i Silkeborg Nordskov. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service 7. oktober.

Sø. 21. okt. Nordjysk Dag i Tvorup Klitplantage. Arrangør Nordvest OK.  Tilmelding via O-service 12. oktober.

Lø. 27. okt. Efterårsstafetten i Rold Skov Fællesskoven. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service 19.oktober.