Nyhedsbrev uge 35 Klubløb i Bøgsted Plantage torsdag den 30. august.

Start: kl.18.00 – 18.30.

Afmærkning: På vej 35, i Sønderskov ved Skovbovej.

Mødested: P-plads på Skovbovej midt i skoven.

Baner: Kommer på O-Track og og som billedfil til DOMA eller inspiration til vejvalg

Bane 1: 7,0 km svær. Målestok 1:10.000, øvrige 1:7.500

Bane 2: 4,9 km svær.

Bane 3: 3,2 km svær.

Bane 4: 4,6 km mellemsvær.

Bane 5: 3,0 km let.

Banelægger: Sven Ove Thimm

Tilmelding: Ikke nødvendigt, meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest tirsdag 28. august inden kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 2147 2476 med oplysning om navn og hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Husk nu at sætte X i kalenderen den 16. og 23. september, se kalender nedenfor.

Børne/ Ungdoms & Voksentræning

Ti. 28. aug. kl. 17.00 i Vandsted Plantage. Moment: Retning/afstand. Mødested Hjemmeværnsgården.

Ti. 04. sept. Kl. 17.00 i Svanelunden. Moment: Retning/afstand. Mødested Soppedammen.

Egne Klubløb/træningsløb i øvrigt:

Sø. 30. sept. I Søheden Plantage.

On. 29. aug. kl. 18.00. I Drastrup, mødested Nibevej 223. Arrangør Aalborg OK

Lø. 01. sept. kl. 13.00 i Rold Nørreskov. Arrangør Rold Skov OK

Åbne løb

Sø. 02. sept. B-løb i Alstrup Krat. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service senest 24. august.

Lø. 08. sept. DM-Stafet i Harrild Hede Syd. Arrangør Herning OK. Tilmelding via O-service senest 24. august.

Sø. 09. sept. DM-Lang i Ulbjerg Plantage. Arrangør Viborg OK. Tilmelding via O-service senest 24. august.

On. 12. sept. Nordjysk-Nat 1 i Hou Skov. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service den 7. september.

Lø. 15. sept. C-løb i Rold Skov Mosskov. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-service den 7. september.

Sø. 16. sept. B-løb Divisionsmatch I Rold Skov Mosskov. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-service den 7. september. Her skal vi alle mand af hus, så sæt allerede nu X i kalenderen.

On. 19. sept. Nordjysk-Nat 2 i Uhrehøj/Myrhøj Plantage. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding via O-service den 14. september.

Sø. 23. sept. Op/nedrykningsmatch i Rosenholm, på Djursland, Her skal vi også alle mand af hus, så sæt allerede nu X i kalenderen.

On. 26. sept. Nordjysk-Nat 3 i Vester Aslund. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding via O-service den 21. september.

On. 03. okt. Nordjysk-Nat 4 i Bøgsted. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service 28. september

Lø. 06 okt. DM-Nat i Rørvig Sandflugtsplantage. Arrangør OK Roskilde. Tilmelding via O-service 22. september.