Nyhedsbrev uge 31

På given foranledning opfordres du til, at kontrollere om dine data: Mailadresse, telefonnr. m.v. på O-service er korrekte! Dette er for, at du ikke skal gå glip af vigtig information.

Har du været ude at træne på Find Vej Posterne her i Tropevarmen? Ellers finder du inspiration via dette link:

Husk nu at sætte X i kalenderen den 16. og 23 september, se kalender nedenfor.

Børne/ Ungdoms & Voksentræning

Kommer senere.

Egne Klubløb/træningsløb i øvrigt:

To. 09. aug. i Tornby.

To. 16. aug. I Bunken.

To. 23. aug. i Højengran.

On. 08. aug.  kl. 18.00 i Rold Nørreskov. Arrangør Aalborg OK

Lø. 11. aug. Kl. 13.00-13-30 I Rold Nørreskov. Arrangør Rold Skov OK

Åbne løb

Lø. 18. august JFM-Stafet i Fløjstrup. Arrangør OK Pan. Tilmelding via O-service senest 10. august..

Sø. 19. august JFM-Lang i Hårsbjerg  Plantage. Horsens OK. Tilmelding via O-service senest 10. august.

Lø. 25. august DM-Mellem i Højgaard Skov. Arrangør OK Gorm. Tilmelding via O-service senest 10. august.

Sø. 26. august Midgårdsorm i Hastrups Plantage. Arrangør OK Snab. Tilmelding via O-service senest 24. august.

Sø. 02. sept. B-løb i Alstrup Krat. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service senest 24. august.

Lø. 08. sept. DM-Stafet i Harrild Hede Syd. Arrangør Herning OK. Tilmelding via O-service senest 24. august.

Sø. 09. Sept. DM-Lang i Ulbjerg Plantage. Arrangør Viborg OK. Tilmelding via O-service senest 24. august.

On. 12. sept. Nordjysk-Nat 1 i Hou Skov. Arrangør Mariager Fjord OK. Tilmelding via O-service den 7. september.

Lø. 15. sept. C-løb i Rold Skov Mosskov. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-service den 7. september.

Sø. 16. sept. B-løb Divisionsmatch I Rold Skov Mosskov. Arrangør Rold Skov OK. Tilmelding via O-service den 7. september. Her skal vi alle mand af hus, så sæt allerede nu X i kalenderen.

On. 19. sept. Nordjysk-Nat 2 i Uhrehøj/Myrhøj Plantage. Arrangør St. Binderup OK. Tilmelding via O-service den 14. september.

Sø. 23. sept. Op/nedrykningsmatch i Rosenholm, på Djursland, Her skal vi også alle mand af hus, så sæt allerede nu X i kalenderen.

On. 26. sept. Nordjysk-Nat 3 i Vester Aslund. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding via O-service den 21. september.

On. 03. okt. Nordjysk-Nat 4 i ?. Arrangør OK Vendelboerne. Tilmelding via O-service 28. september

Lø. 06 okt. DM-Nat i Rørvig Sandflugtsplantage. Arrangør OK Roskilde. Tilmelding via O-service 22. september.

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmeside