Nyhedsbrev uge 20 Klubløb i Kirkemilen torsdag 17. maj

Start: mellem kl.18.00 og 18.30

Afmærkning: På vej 40 ved Flagbakkevej.

Mødested:Der er start på vejen ind til kiosk ved Den Tilsandede Kirke.

BanerKommer på O-Track og til DOMA (Lad være med at klik på linken hvis du ikke vil se banerne)

Bane 1, 6,7 km  Svær.

Bane 2, 4,4 km  Svær.

Bane 3, 3,5 km  Svær.

Bane 4, 4,0 km  Mellem Svær.

Bane 5, 2,7 km  Let.

Banelægger: Jørgen Jensen

Tilmelding: ikke nødvendigt, meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget,hvis du tilmelder dig senest tirsdag den 15. maj inden kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 9892 6679 eller 2147 2476 med oplysning om navn og hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børne/ Ungdoms & Voksentræning

Ti. 15. maj kl. 17.00 i Uggerby Klitplantage. Mødested på Tolstrupvej

Ti. 22. Maj kl. 17.00 i Tornby Klitplantage. Mødested Horsebækhytten.

Ti. 27. maj kl. 17.00 i Tversted Klitplantage. Mødested: P-plads for enden af Plantørvej.

Egne Klubløb/træningsløb i øvrigt:

To. 24. maj i Råbjerg Plantage.

To. 31. maj i Uggerby Øst.

To. 07. Juni i Uggerby Vest.

To. 14. juni i Tolne.

On. 16. maj kl. 18.00  Midsommerløb i Blokhus. Mødested: Gateway-Blokhus. Arrangør: Aalborg OK

Lø. 19. maj kl. 13.00 i Rold Skov Vælderskov. Mødested: Tveden  P-plads. Arrangør Rold Skov OK.

Åbne løb

Lø. 19. maj Kort- Sprint og finale. Arrangør Skive AMOK Tilmelding via O-service senest 11. maj

Sø. 20. maj Fynsk Sprint Cup i Middelfart By Tilmelding via O-service senest 11. maj

Ma. 21. maj Fynsk Sprint Cup i Fåborg. Tilmelding via O-service senest 11. maj.

Lø. 26. Maj DM-Sprint i Hillerød. Arrangør FIF Hillerød Orientering. Tilmelding via O-service senest 12. maj.

Sø. 27. maj DM-Sprint Stafet i Hillerød. Arrangør FIF Hillerød Orientering. Tilmelding via O-service senest 12. maj.

Sø. 17 juni Klitløbet i Hvidbjerg Klit og Klithede. Arrangør Nordvest OK. Tilmelding via O-service senest 7. juni

Fr. 29. juni  Sprint i Holstebro By. Tilmelding via O-service senest 24. juni.

Lø. 30. juni Vestjysk 2-Dages. Tilmelding via O-service senest 24. juni.

Sø. 01. juli Vestjysk 2-Dages. Tilmelding via O-service senest 24. juni.

Lø. 14. juli Vikinge-Dyst i Stensbæk Syd. Arrangør OK HTF. Tilmelding via O-service senest 9. juli.

Sø. 15. juli Vikinge-Dyst i Stensbæk Nord. Arrangør OK HTF. Tilmelding via O-service senest 24. juni.

Om andre arrangementer besøg i øvrigt O-Service og andre Klubbers hjemmeside