Nyhedsbrev uge 15

Allerede nu bør du notere datoen den 6. maj, hvor vi skal løbe divisionsmatch i Bjerge Skov S/Ø for Horsens. Her skal vi helst alle kvinde/mand af hus, klubben betaler startafgiften ?. Så tilmeld dig gerne allerede nu via o-service eller til undertegnede hvis du er i tvivl om hvilken bane du skal løbe.

Klubløb i Børglum Klosterskoven søndag den 15. april.

Start: Mellem kl. 09.30 og 10.00

Afmærkning: I Glimsholt ved Klosterskovvej.

Mødested: Parkeringsplads midt i skoven på Klosterskovvej.

Baner: Kommer på otracklogoO-Track og som banefiler til DOMA

Bane 1, 6,0 km Svær.

Bane 2, 4,0 km Svær.

Bane 3, 3,4 km Svær.

Bane 4, 4,4 km Mellem Svær.

Bane 5, 2,9 km Let.

Banelæggerteam : Henning Bak-Mikkelsen, Gro Glans, Jens Rasmussen, Mette Reiche Sørensen og Lene Bendtsen.

Startafgift: For ikke medlemmer 20,00 kr.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget, hvis du tilmelder dig senest torsdag den 12. april inden kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 9892 6679 eller 2147 2476 med oplysning om navn og hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børne/ Ungdoms & Voksentræning:

Ti. 10. april kl. 17.00 i Lilleheden Plantage. Mødested P-plads på Lilleheden Skovvej. Moment: Symboler/signaturer.

Ti. 17. april kl. 17.00 i Vandsted Plantage. Mødested Hjemmeværnsgården. Moment: Symboler/signaturer.

Ti. 24. april kl. 1700 i Hjørring Bjerge. Mødested Børnehaven Under Bjergene. Moment: Korthåndtering.

Ti. 01. maj kl. 17.00 i Uggerby Klitplantage. Mødested P-plads på Tolstrupvej. Moment: Korthåndtering.

Egne Klubløb/træningsløb i øvrigt:

Sø. 22. april kl. 09.30 i Råbjerg Plantage.

Sø. 29. april kl. 09.30 i Ålbæk Klitplantage

Ons. 11. april kl. 18.00 i Vester Thorup. Arrangør: Aalborg OK

Lø. 14. april kl. 13.00 i Rold Skov Vælderskov/Rebild Bakker. Mødested Troldskovens P-plads. Arrangør Rold Skov OK.

Lø. 21. april kl. 13.00 i Rold Skov Vælderskov/Rebild Bakker. Mødested Rebild Skovhuse. Arrangør Rold Skov OK.

Sø. 22. apr. DM-Ultralang i Jægerspris Skov. Arrangør Allerød OK. Efter tilmelding via O-service senest 18. april.

Fr. 27. apr. Nordjysk Lang i Kollerup Plantage. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding via O-service senest 20. april.

Sø. 06. maj Divisions-match i Bjerge Skov. Arrangør Horsens OK. Tilmelding via O-service senest 27. april. Her skal vi alle være med så sæt allerede nu X i kalenderen.

To. 10. maj Nordjysk-Stafet i Rold Nørreskov Syd. Arrangør Nordjyllands Skovkarle. Tilmelding via O-service senest 4. maj

Lø. 12. maj Vårsprinten i Vejlsø. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service senest 4. maj

Sø. 13. maj Gudenå-Dysten i Silkeborg Vesterskov. Arrangør Silkeborg OK Tilmelding via O-service senest 4. maj

Lø. 19. maj Kort- Sprint og finale. Arrangør Skive AMOK Tilmelding via O-service senest 11. maj