Nyhedsbrev uge 11

Baner:

Bane 1, 7,7 km Svær.

Bane 2, 4,4 km Svær.

Bane 3, 3,9 km Mellem Svær.

Bane 4, 2,5 km Let

Banelæggerteam : Mogens Christensen, Nanna Christensen, Per Hauge og Susanne Arildsen.

Startafgift: For ikke medlemmer 20,00 kr.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget, hvis du tilmelder dig senest torsdag den 15. marts kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 9892 6679 eller 2147 2476 med oplysning om hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børne/ Ungdoms & Voksentræning:

Ti. 13. mar. Kl. 17.00 i Vandsted Plantage, mødested Hjemmeværnsgården. Moment kort huske.

Ti. 27. mar. Kl. 17.00 i Lilleheden Klitplantage, Mødested Lilleheden Skovvej. Moment kort huske.

Gymnastik:

To. 15. mar. kl. 17.00-18.00 på Muldbjergskolen nordre sal.

To. 22. mar. kl. 17.00-18.00 på Muldbjergskolen nordre sal.

Egne Klubløb/træningsløb i øvrigt:

Sø. 25. mar. Kl. 09.30 i Bøgsted Plantage.

Ma. 02. april kl. 09.30 i Tornby Klitplantage

Ons. 14 mar. Kl. 18.00 i Vester Aslund. Afmærkning fra Aslundvej. Arrangør Aalborg OK

Lø. 17 mar. kl. 13,00 i Rold Nørreskov. Mødested Blåkilde p-plads. Arrangør Rold Skov OK.

Lø. 17. feb. Erstatningsløb i Skat Skov. Nu tilbyder St. Binderup OK et erstatningsløb lørdag 17. marts for det natløb der blev annulleret i efteråret. Tilmeldte der deltog i natløbet den 27 sept. 2017 kan deltage gratis, andre skal betale 20 kroner. Se vedhæftede fil.

Fr. 23. mar. Danish Spring Sprint I Sorø. Tilmelding via O-service senest 8. marts.

Lø. 24. mar. Danish Spring Mellemdistance i Avnstrup. Tilmelding via O-service senest 8. marts.

Sø. 25. mar. Danish Spring Langdistance i Avnstrup. Tilmelding via O-service senest 8.marts.

To. 29. mar. Påskeløb på Fanø Tilmelding via O-service senest 16. marts.

Fr. 30. mar. Påskeløb på Fanø Tilmelding via O-service senest 16. marts.

Lø. 31. mar. Påskeløb på Fanø Tilmelding via O-service senest 16. marts.

Sø. 08 apr. C-løb i Nordre Feldborg Plantage. Arrangør Karup OK. Tilmelding via O-service senest 30. marts.

Sø. 22. apr. DM-Ultralang i Jægerspris Skov. Arrangør Allerød OK. Tilmelding via O-service senest 6. april.

Fr. 27. apr. Nordjysk Lang i Kollerup Plantage. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding via O-service senest 20. april.

Sø. 06. maj Divisions-match i Bjerge Skov. Arrangør Horsens OK. Tilmelding via O-service senest 27. april. Her skal vi alle være med så sæt allerede nu X i kalenderen.

To. 10. maj Nordjysk-Stafet i Rold Nørreskov Syd. Arrangør Nordjyllands Skovkarle. Tilmelding via O-service senest 4. maj

Lø. 12. maj Vårsprinten i Vejlsø. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service senest 4. maj

Sø. 13. maj Gudenå-Dysten i Silkeborg Vesterskov. Arrangør Silkeborg OK Tilmelding via O-service senest 4. maj

Lø. 19. maj Kort- Sprint og finale. Arrangør Skive AMOK Tilmelding via O-service senest 11. maj