nj lille skarm copy

orientering_dk

worldofo

Nyhedsbrev uge 24 2022

Desværre ikke nogen træning i denne weekend alligevel. Der var færre tilmeldte end grænsen, så derfor aflysning. Vi vil se om vi ikke kan få introduceret flere tekniske træningsmomenter i træningen, så derfor har bestyrelsen diskuteret om det skal være et tillæg til de almindelige klubløb, som en ekstra øvelse før eller efter den almindelige bane, således man får mulighed får lidt orienteringsteknisk opgradering eller øvelse. godt for både nye og gamle. Vi vil forsøge at finde en ny dato først på efteråret, og så må de 13 tilmeldte gerne gerne tage en ven eller to med:-) Husk i denne forbindelse også, at tirsdagens B&U træning er åben for alle, som kunne have lyst til at få noget mere o-teknik med i baggagen - tilmeldingen via facebook
Den kommende uge byder på et væld af træningsmuligheder og løbsmuligheder både ude og hjemme.
I juli er to andre traditionsløb tilbage først med Vikingedyst i Sønderjylland og med Læsø 3-dages. Tilmeldingen er snart, og det er to løb med garanteret sommerhygge enten med Vikingespil i Jels eller fælles spisning på Læsø. Begge løb typsik nogle en del Vendelboer kommer til.
Husk også de resterende DM'er. Særligt Bornholm vil kræve lidt logistik, men der kommer lidt mere heromkring inden sommerferien.

DM Mellem - 27. August i Thorsø Bakker (Århus)
DM Stafet - 10. September Slotslyngen (Bornholm)
DM Lang - 11. September Paradisbakkerne (Bornholm)
Klubtræning i Råbjerg Klitplantage torsdag 16/6

Afmærkning  Troldkærvej/Hirtshalsvej (vej nr 597)

Start mellem kl. 17,00 og 18,00

Sidste frist for tilmelding  onsdag 15.6. kl. 20,00

Der er følgende baner i målestoksforhold 1:7.500
Bane 1  Lang svær                6,5 km
Bane 2  Mellemlang svær     4,6 km
Bane 3  Kort svær                 3,3 km
Bane 4  Mellemsvær             3,6 km
Bane 5  Let                            2,6 km

OBS Der er nyligt blevet opsat et 2 trådet hegn som løber nord/syd , og dækker ca 1/3 af området. Der er poster både indenfor, og udenfor hegnet. Det betyder at hegnet skal passeres flere gange, men man kan let rulle under, eller hvis man er langbenet, "skræve" over. Der er strøm i hegnet, og der går en flok fredelige køer, og et par kalve indenfor i hegnet, men ingen tyre. Vi har fuld tilladelse fra ejeren til at passere hegnet, men vi må selvfølgelig ikke lave skader på hegnet. Hegnet er tydelig markeret på kortet med hegns signatur og gul streg.

Den lette bane kommer ikke ind i hegnet.

Vi håber at se rigtig mange i skoven.
_______________________________________________
Uge 24