Nu kan du købe o-udstyr hos Møller Sport og få det leveret i Tornby den 28. februar

Der er ganske enkelt:

Kontakt Møller Sport via deres hjemmeside, bestil og betal for varerne, så kan du hente varerne i Tornby i forbindelse med søndagens klubløb.

Møller Sport er en af klubbens mangeårige samarbejdspartnere - og butikken er en fast del af Nordjysk 2-Dages. Med aflysning af NJ2D to år i træk, er der brug for omsætning - og vi har brug for o-udstyr. Så lad os hjælpes ad. Kontakt Møller Sport og få dine varer leveret på søndag i Tornby.

Af praktiske grunde vil Møller Sport holde til på Gl. Skolevej (Lige overfor Rævskærvej). Du kan hente dine varer før eller after du har løbet. Møller Sport giver kørselsanvisning, når I har handlet.

Velkommen til Møller Sport (mollersport.dk)

mslogo med 36 aar tekst