Nyhedsbrev uge 16

Allerede nu bør du notere datoen den 6. maj, hvor vi skal løbe divisionsmatch i Bjerge Skov S/Ø for Horsens. Her skal vi helst alle kvinde/mand af hus, det er også for jer som er nye i klubben, klubben betaler startafgiften 😊. Så tilmeld dig gerne allerede nu via o-service eller hvis du er i tvivl l om hvilken bane du skal løbe til undertegnede, men allersenest den 27. april .

På grund af uforudsete omstændigheder er klubløbet i Råbjerg på søndag 22. april - flyttet til Tversted Plantage. Til jer som allerede er tilmeldt, tilmeld jer venligst på ny.

Klubløb i Tversted Plantage søndag den 22. april.

Start: Mellem kl. 09.30 og 10.00

Afmærkning: På vej 597 ved Plantørvej

Parkering: Parkeringspladsen ved Søerne.

Mødested/start: Grillpladsen.

Baner: Kommer på  otracklogoO-Track og som filer til DOMA og vejvalgstræning, hvis man IKKE ønsker at se banerne før løbet, så lad være med at klikke på linket

Bane 1, 7,5 km Svær.

Bane 2, 4,5 km Svær.

Bane 3, 3,7 km Svær.

Bane 4, 5,1 km Mellem Svær.

Bane 5, 3,2 km Let.

Banelæggerteam : Kjeld Arildsen, Sven Ove Thimm, Allan Reiche, Ann Gilleladen og Rasmus Vørs Carlsen.

Klubløb i Råbjerg Plantage søndag den 22. april.

Start: Mellem kl. 09.30 og 10.00

Afmærkning: På vej 597 ved Troldkærvej

Mødested: Parkeringsplads midt i skoven på Troldkærvej.

Bane 1, 6,1 km Svær.

Bane 2, 4,6 km Svær.

Bane 3, 3,5 km Svær.

Bane 4, 4,3 km Mellem Svær.

Bane 5, 2,5 km Let.

Banelæggerteam : Sven Ove Thimm, Allan Reiche, Ann Gilleladen og Rasmus Vørs Carlsen.

Startafgift: For ikke medlemmer 20,00 kr.

Tilmelding: ikke nødvendigt, meget ønskelig for det letter både dig selv og banelæggeren meget, hvis du tilmelder dig senest torsdag den 19. april inden kl. 20.00, men gerne allerede nu på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 9892 6679 eller 2147 2476 med oplysning om navn og hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort.

Børne/ Ungdoms & Voksentræning:

Ti. 17. april kl. 17.00 i Vandsted Plantage. Mødested Hjemmeværnsgården. Moment: Symboler/signaturer.

Ti. 24. april kl. 1700 i Hjørring Bjerge. Mødested Børnehaven Under Bjergene. Moment: Korthåndtering.

Ti. 01. maj kl. 17.00 i Uggerby Klitplantage. Mødested P-plads på Tolstrupvej. Moment: Korthåndtering.

Egne Klubløb/træningsløb i øvrigt:

Sø. 29. april kl. 09.30 i Ålbæk Klitplantage.

Lø. 5. maj kl. 13.00 Find Vej Dag i Folkeparken.

To. 17. maj kl. 18.00 i Højengran.

Ons. 18. april kl.18.00 ved Poulstrup Sø. Arrangør: Aalborg OK

Lø. 21. april kl. 13.00 i Rold Skov Vælderskov/Rebild Bakker. Mødested Rebild Skovhuse. Arrangør Rold Skov OK.

Fr. 27. apr. Nordjysk Lang i Kollerup Plantage. Arrangør Aalborg OK. Tilmelding via O-service senest 20. april.

Sø. 06. maj Divisions-match i Bjerge Skov. Arrangør Horsens OK. Tilmelding via O-service senest 27. april. Her skal vi alle være med så sæt allerede nu X i kalenderen.

To. 10. maj Nordjysk-Stafet i Rold Nørreskov Syd. Arrangør Nordjyllands Skovkarle. Tilmelding via O-service senest 4. maj

Lø. 12. maj Vårsprinten i Vejlsø. Arrangør Silkeborg OK. Tilmelding via O-service senest 4. maj

Sø. 13. maj Gudenå-Dysten i Silkeborg Vesterskov. Arrangør Silkeborg OK Tilmelding via O-service senest 4. maj

Lø. 19. maj Kort- Sprint og finale. Arrangør Skive AMOK Tilmelding via O-service senest 11. maj

Sø. 20. maj Fynsk Sprint Cup i Middelfart By Tilmelding via O-service senest 11. maj

Ma. 21. maj Fynsk Sprint Cup i Fåborg. Tilmelding via O-service senest 11. maj.

Lø. 26. Maj DM-Sprint i Hillerød. Arrangør FIF Hillerød Orientering. Tilmelding via O-service senest 12. maj.

Sø. 27. maj DM-Sprint Stafet i Hillerød. Arrangør FIF Hillerød Orientering. Tilmelding via O-service senest 12. maj.

Sø. 17 juni Klitløbet i Hvidbjerg Klit og Klithede. Arrangør Nordvest OK. Tilmelding via O-service senest 7. juni