DM Følgeløb - Hou Skov (03/04/2016)
Category: Konkurrence
Map/area: Hou Skov v/Mariager
Distance: 7.48 km
Time: 100:26
Det er virkelig det værste møgterræn jeg længe har udsat min skrantende krop for :(
Ris, brombær og andet kratværk i et væk. Startede med at bomme post 1 (stjerneposten).
Derefter hutlede jeg mig nogenlunde sikkert gennem de næste poster fra 2-7, men uha hvor gik det langsomt. Så var det tid for stjerneposten igen, - hvor jeg laver endnu større bom end første gang ...
Fra 8-9 kan jeg se nu, at jeg tog en anden vej end jeg troede. Det forklarer hvorfor jeg aldrig så det foderstativ, og hvorfor jeg syntes der var for mange tværgående skovveje! Jeg fik mig dog hurtigt læst ind. På vej mod 11 blev jeg distraheret af en anden post, der stod og flagrede ude midt i ingenting. Efter 14 magtede jeg ikke 700 meter gennem møgterræn, og da jeg sikkert ville bomme stjerneposten igen, kunne jeg lige så godt gå langt uden om den helt frivilligt. Det lykkes mig så alligevel at forvilde mig ind i uvejsomt terræn, i stedet for at have holdt mig til skovvejen og taget den lidt længere, men langt, langt hurtigere vej direkte til mål.
Jeg priser mig lykkelig for, at jeg ikke nåede at tilmelde mig natløbet ... Det var slemt nok i dagslys :o)
Hide comments (5)
BS : Godt, at jeg fik meldt fra i tide!
Finn: Ynk-gammelkonesnak, læs på kortet og løft benene, så er det en rigtig god skov.
Susanne: Finn, Finn, Finn ... Ja jeg havde jo ikke ventet medynk fra din side, he, he ... Men jeg havde dog forventet at du lagde DIT kort op, så vi kunne se hvordan det skulle gøres :)
Ann : Ja, hvor er dine kort egentlig, Finn??!
Finn: Undskyld Susanne, min kommentar gik ikke på din orientering, men på dine udsagn om skoven, som jeg syntes er en god skov, og det er rigtigt, der er megen undervegetion, men med et nyt korrekt kort, er der mulighed for at undgå de tætteste områder. Du skulle have nydt en rigtig god træningstur på et nyt kort.
Post new comment
Save
 
DM Følgeløb - Hou Skov (03/04/2016) DM Følgeløb - Hou Skov (03/04/2016)